Er was eens lang geleden

Een muzikale tijdreis voor de hele familie

Als een zin begint met “Er was eens, lang geleden…”, dan weet je bijna zeker dat we met een sprookje te maken hebben. Maar wist je dat er ook veel échte verhalen zijn die zo beginnen? Echt waar! Dit wordt op bijzondere wijze (na)gespeeld in de familievoorstelling ‘Lang geleden’.

In het theateravontuur ‘Lang geleden…’ is het levensverhaal van Willem van Oranje te zien, verteld door een gezelschap van enthousiaste, hedendaagse theatermakers. Ook komen de bezoekers oog in oog te staan met Hugo de Groot en Jacoba van Beieren. Sommige verhalen klinken bijna te sprookjesachtig om waar te zijn, maar ze zijn allemaal echt gebeurd! Met échte pure livemuziek, onvervalste humor en prachtige kostuums geniet jong én oud van onze vaderlandse geschiedenis.

Meet & Greet en Geschiedenis Experience
Na afloop van de voorstelling kan iedereen met de acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet. Ook kunnen de jonge theaterbezoekers vóór de voorstelling in de foyer deelnemen aan de Geschiedenis Experience die bestaat uit diverse activiteiten over de Nederlandse geschiedenis.

Lang geleden… is zowel historisch getrouw als fantasierijk en laat precies zien dat het goed vertellen van spannende verhalen de kracht is van zowel geschiedenis als theater.
Theaterkrant.nl
Dit kan je ook interesseren:
Het Zandkasteel
zondag 20 mei 2018
Terug naar het programmaoverzicht