Faulty Towers Dining Experience

Eén van de hoogtepunten uit het 50-jarig bestaan van De Lievekamp is de ‘Faulty Towers Dining Experience’. Een unieke voorstelling waarbij het publiek zich voor een avond in het restaurant van het hotel Fawlty Towers waant.

Kent u de serie nog? De serie – met John Cleese in de hoofdrol – is voor velen de beste tv-comedy ooit gemaakt. Voor iedereen die deze serie een warm hart toedraagt, is het bijwonen van de ‘Faulty Towers Dining Experience’ een must. Speciaal voor deze gelegenheid wordt onze Rabo Zaal in zijn geheel omgebouwd en ingericht als sfeervol theaterrestaurant. Hier kunt u ‘Faulty Towers’ aan den lijve ervaren tijdens een bijzondere maaltijd. Drie Australische acteurs kruipen in de rol van hotelmanager Basil, zijn praatzieke vrouw Sybil en de grappige Spaanse kelner Manuel. Deze acteurs behoren tot ‘s werelds beste imitatoren van dit illustere trio. In een gangbare Engelse taal nemen zij u mee in de hilarische wereld van het hotel- en restaurantwezen. Terwijl u geniet van een 3-gangen maaltijd, bent u getuige van een groot aantal komische misverstanden bij Basil, Sybil en Manuel. Hoewel een aantal bezoekers op subtiele en inventieve wijze bij deze misverstanden betrokken wordt, gaan de voorstellingen van ‘Faulty Towers Dining Experience’ nooit ten koste van het publiek.

Goed om te weten

• Eenmaal in het bezit van toegangskaarten krijgt u één week voorafgaand aan de voorstelling de menusuggesties thuisgestuurd. U heeft hierbij de keuze uit vis, vlees of vegetarisch.

• Het theaterrestaurant heeft per voorstelling een capaciteit van maximaal 120 personen.

• Tijdens de voorstelling wordt het diner verzorgd door: La Colline

• De lengte van de voorstelling bedraagt ongeveer twee uur.

• De entreeprijs van ‘Faulty Towers Dining Experience’ is inclusief diner en exclusief consumpties.

• Na afloop van de voorstelling bent u van harte welkom in ons Theatercafé om uw ervaring met andere gasten én de acteurs te delen.

Terug naar het programmaoverzicht