Film 'What Will People Say'

Filmliga presenteert

Deze film wordt ook vertoond op woensdag 13 & donderdag 14 februari.

Op bovenstaande drie dagen vertoont Filmliga Oss een bijzondere film voor haar leden in onze Rabo Zaal. De filmkeuzecommissie van de Filmliga heeft in de maand februari gekozen voor ‘What Will People Say’.

What Will People Say
What Will People Say is een aangrijpend en ontroerend ‘coming of age’ verhaal over de complexe relatie tussen een traditionele Pakistaanse vader en zijn tienerdochter Nisha, die haar eigen weg probeert te vinden in het vrije Noorwegen. De zestienjarige Nisha leidt een dubbelleven. Thuis, bij haar ouders is ze de perfecte Pakistaanse dochter, maar als ze uitgaat met haar vrienden is ze een doorsnee Noorse tiener. Als haar vader haar met haar vriendje betrapt, stort Nisha’s wereld in. Haar ouders willen een voorbeeld stellen en besluiten haar te kidnappen en haar onder te brengen bij familie in Pakistan. In een land waar ze nooit gewoond heeft, wordt Nisha gedwongen zich aan te passen aan de cultuur van haar ouders.

Deze film speelt op de volgende data/tijden:
Dinsdag 12 februari – aanvang 20.00 uur
Woensdag 13 februari aanvang 19.00 & 21.30 uur
Donderdag 14 februari aanvang 16.00, 19.00 & 21.30 uur

Voor algemene informatie over de Filmliga Oss en het bestellen van toegangskaarten verwijzen wij u naar www.filmligaoss.nl.

Terug naar het programmaoverzicht