Film 'Sweet Country'

Filmliga presenteert

Deze film wordt ook vertoond op dinsdag 12 & woensdag 13 maart.

Op bovenstaande drie dagen vertoont Filmliga Oss een bijzondere film voor haar leden in onze Rabo Zaal. De filmkeuzecommissie van de Filmliga heeft in de maand maart gekozen voor ‘Sweet Country’.

Sweet Country
‘Sweet Country’ speelt zich af in 1929 in de buitenwijk van het Northern Territory. Sam is een aboriginal van middelbare leeftijd die werkt voor een vriendelijke predikant, Fred Smith. Harry Marsh keert terug van het westelijk front en wordt aangesteld als de nieuwe stationsoperator. Sam wordt uitgezonden met zijn vrouw en dochter om de buitenpost te helpen renoveren. Maar Harry blijkt een humeurige en bittere man te zijn en zijn relatie met Sam escaleert snel. Alles culmineert in een gewelddadige schietpartij, waarbij Sam Harry doodt in een poging om zijn eigen leven te redden. Als gevolg hiervan wordt Sam een gezochte misdadiger voor de moord op een blanke man en wordt hij gedwongen om met zijn zwangere vrouw te vluchten…

Deze film speelt op de volgende data/tijden:
Dinsdag 12 maart – aanvang 20.00 uur
Woensdag 13 maart aanvang 19.00 & 21.30 uur
Donderdag 14 maart aanvang 16.00, 19.00 & 21.30 uur

Voor algemene informatie over de Filmliga Oss en het bestellen van toegangskaarten verwijzen wij u naar www.filmligaoss.nl.

Dit kan je ook interesseren:
Film april
donderdag 18 april 2019
Terug naar het programmaoverzicht