Film 'The Insult'

Filmliga presenteert

Deze film wordt ook vertoond op dinsdag 20 en woensdag 21 november.

Op bovenstaande drie dagen vertoont Filmliga Oss een bijzondere film voor haar leden in onze Rabo Zaal. De filmkeuzecommissie van de Filmliga heeft in de maand november gekozen voor ‘The Insult’.

The Insult
In The Insult leidt een incident tussen twee mannen tot een zaak van nationaal belang, waarin de Libanese burgeroorlog een schaduw op de hedendaagse maatschappij werpt. Politiek en religie verdelen een land waar de wonden uit het verleden nog lang niet geheeld zijn.
Tijdens de renovatiewerken van een appartementsgebouw in Beiroet leidt een probleem met de waterafvoer tot een confrontatie tussen bewoner Toni en aannemer Yasser. Toni is een Libanese christen, Yasser een Palestijnse vluchteling. Als de ruzie uit de hand loopt door een belediging, worden beide mannen meegesleurd in een neerwaartse spiraal waarvan de draagwijdte veel verder reikt dan de grenzen van de rechtspraak.

Deze film speelt op de volgende data/tijden:
Dinsdag 20 november – aanvang 20.00 uur
Woensdag 21 november aanvang 19.00 & 21.30 uur
Donderdag 22 november aanvang 16.00, 19.00 & 21.30 uur

Voor algemene informatie over de Filmliga Oss en het bestellen van toegangskaarten verwijzen wij u naar www.filmligaoss.nl.

Meer informatie is te vinden op
filmligaoss.nl
Dit kan je ook interesseren:
Film januari
donderdag 17 januari 2019
Terug naar het programmaoverzicht