FOURCE

Let op: bij dit mini-concert van FOURCE zijn er alléén staanplaatsen.

De populaire boyband FOURCE bestaat uit Max (16), Niels (14), Ian (15) en Jannes (16). In vervolg op hun overwinning bij het Junior Songfestival in 2017, waarna ze in Georgië vierde werden op het internationale Junior Eurovisiesongfestival, gaven de jongens in december 2018 hun eerste eigen concert in de Tilburgse concertzaal 013. Dit concert was binnen no time uitverkocht. 

Inmiddels is FOURCE niet meer weg te denken uit de Nederlandse entertainmentwereld, net als de boybands MainStreet en B-Brave in hun tijd. Vorig jaar wonnen de mannen de felbegeerde Zapp Award in de categorie ‘Beste Artiest’ en dit jaar waren ze wederom genomineerd voor dezelfde prijs. Daarnaast was het viertal ook genomineerd voor een VEED Award in de categorie ‘Beste Instagrammer’ en dit jaar waren ze genomineerd als ‘Beste Muziek Youtuber’. De jongens hebben een eigen merchandiselijn en alle singles die ze tot nu toe uitbrachten, behaalden de nummer-1-positie in de Kids Top 20. Op 8 maart is de nieuwste single van FOURCE uitgekomen, getiteld ‘Feller dan het licht’. Dit nummer is de officiële song voor de Nationale Boomfeestdag & KinderKlimaattafel 2019.

Het programma van deze middag ziet er als volgt uit:
• 14.30 uur: deuren open van de Rabo Zaal;
• Van 15.00 – 15.20 uur: support act door de Osse streetdancegroep REMIX
• Van 15.25 – 16.10 uur: mini-concert door FOURCE

Ouders/begeleiders die niet mee naar binnen gaan tijdens het concert van FOURCE, bieden wij de ruimte om te wachten in ons Theatercafé. Zij hebben hiervoor géén ticket nodig.

Terug naar het programmaoverzicht