Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Het boek ‘Hendrik Groen – Pogingen iets van het leven te maken’ is mateloos populair. Er gingen al meer dan 200.000 exemplaren over de toonbank. Door het scherpe gevoel voor humor, eerlijke bespiegelingen over ouder worden en kritische kanttekeningen bij de ouderenzorg in Nederland, heeft Hendrik Groen de harten van vele lezers veroverd.

In de theaterversie van deze bestseller maken we de lotgevallen mee van Hendrik Groen en zijn vrienden in een verzorgingshuis. In tegenstelling tot het boek is niet alleen Hendrik Groen te zien, maar wordt het een levenslustige komedie waarin meerdere rollen van de rebellenclub vertolkt zullen worden. De hoofdrollen worden gespeeld door onder anderen Beau Schneider en Cynthia Abma. Zij zullen deze avond het podium van De Lievekamp delen met een aantal bewoners van een lokale zorginstelling.

"Verbeeldingsrijke voorstelling met aandoenlijke bejaarden"
Trouw
"'Pogingen iets van het leven te maken' is onthutsend, een tikkeltje confronterend maar wordt met een hoop humor gebracht en zorgt voor een zeer vermakelijke avond uit."
Theaterparadijs
"Hoofdrolspeler Schneider (...) weet prachtig ouderdom te suggereren, zonder die nadrukkelijk te spelen. Dat is knap."
Theaterkrant
Meer informatie is te vinden op
bostheaterproducties.nl
Terug naar het programmaoverzicht