Guts & Glory | The Dance Edition

Theater van de Stad

Dit is een productie van Theater van de Stad.

Er wordt veel gedanst in Oss en omgeving! Ballet, streetdance, hiphop, breakdance, gardedans, volksdans, salsa, stijldans, flamenco en ga zo maar door. Alle soorten dansers zijn vertegenwoordigd in onze regio. De Lievekamp wil al deze dansers graag een podium geven en organiseert dit jaar een speciale editie van de talentenjacht Guts & Glory: The Dance Edition!

Een talentenjacht waar alle soorten en stijlen dans welkom zijn om zichzelf te presenteren en kans te maken op de hoofdprijs: een optreden in het voorprogramma van een professionele voorstelling. Een internationale, professionele jury met experts uit verschillende dansstijlen zal bepalen welk optreden deze prijs wint. Dans jij alleen, met je beste vriend, in een kleine groep of in een crew of team? Geef je dan nu op voor Guts & Glory | The Dance Edition en laat zien dat jij het beste dansoptreden van Oss en omgeving hebt!

Inschrijven

Stuur een filmpje op naar info@lievekamp.nl, dit mag ook een WeTransfer-link zijn. Dit filmpje moet uiterlijk donderdag 14 maart door ons zijn ontvangen. Inschrijving en deelname is gratis. Kandidaten krijgen daarna van ons te horen of ze zijn uitgenodigd voor de finale-voorstelling op zondag 31 maart 2019. De geselecteerde choreografieën zullen dan strijden om de hoofdprijs!

Geselecteerd voor de finale? Nodig dan al jouw fans uit om te komen kijken tijdens de finale-voorstelling op zondag 31 maart. Tickets zijn slechts €7,50!

Internationale jury

Een jury met professionals uit verschillende dansgenres zal bepalen welk optreden de hoofdprijs in de wacht sleept. Deze jury bestaat uit: Patricia van Deutekom, professioneel danseres en docente op verschillende dansacademies, de Franse Marc Beaugendre, ex-danser van modern dansgezelschap Introdans en momenteel te zien in Hollands Got Talent en Indirah Tauwnaar, danseres en oprichtster van urban dansorganisatie Future Is Dance.

Terug naar het programmaoverzicht