Guts & Glory | The Music Edition

Theater van de Stad

Dit is een productie van Theater van de Stad.

Talenten op het gebied van zang en muziek dagen we uit om mee te doen aan The Music Edition! De afgelopen twee seizoenen hebben we al veel talenten mogen ontvangen in ons theater. We zijn ervan overtuigd dat er nóg veel meer sterren in de dop rondlopen in Oss en omgeving. 

Kun jij zingen, schrijf jij liedjes, speel je een instrument of maak je op een andere manier muziek? Ben je alleen, met z’n tweeën of misschien wel met een groep of koor? Schrijf je dan nu in voor Guts & Glory – The Music Edition en maak kans op de hoofdprijs: Een gastoptreden in het voorprogramma van een professionele artiest in ons theater! 

Geselecteerd voor de finale? Nodig dan al jouw fans uit om te komen kijken tijdens de finale-voorstelling op zondag 26 mei. Tickets zijn slechts €7,50!

De jury:

  • Tjindjara Metschendorp |  Zangeres (en danseres) in hart en nieren! In januari gaf ze nog een knallende show weg in ons theater tijdens Top 2000 Live, ze speelde eerder al rollen in grote musicals als Dreamgirls en The Bodyguard en binnenkort is ze te zien in Aïda in Concert. Bovendien was ze ook finaliste van The Voice of Holland!
  • Priscilla Knetemann |  Deze Nederlandse actrice is van alle markten thuis! Ze speelde in verschillende musicals, zoals de thrillermusical Shock en Charley, de komische musical. Ook was Priscilla te zien in films als Gooische Vrouwen en Afblijven! én ze speelde Charley in de razend populaire jeugdserie Spangas.
  • Coen Bais | Voordat Coen hier bij De Lievekamp theaterdirecteur werd, was hij al 40 jaar werkzaam in de muziek- én in de cultuurindustrie. Coen werkte onder andere als popmusicus, producer en muziekuitgever, hij was A&R manager bij grote muziekbedrijven Warner en Sony én hij was de directeur van de bekende Wisseloord Studio’s.

 

 

Terug naar het programmaoverzicht