Hans Klok

House of Horror

Deze voorstelling wordt ook gespeeld op woensdag 5 september

Na een succesvolle Europese tournee keert Hans Klok éénmalig terug naar Nederland met zijn recordbrekende familieshow ‘House of Horror’. In dit totaalspektakel vol nog nooit eerder vertoonde illusies en stunts gaat u samen met Hans op zoek naar een boek vol geheimen in een mysterieus landhuis. Kroonluchters flikkeren… Geesten dwalen over het toneel… Vanuit de catacomben trekt een akelige mist omhoog… In de loge schiet een in het zwart geklede vrouw achter een gordijn…

Grote illusionisten uit het verleden zijn op zoek naar Hans Klok! Zij dulden hem niet in hun magische cirkel en willen alleenheerser blijven in hun ondoorgrondelijke rijk vol geheimen. Hans Klok is niet bang voor zijn rivalen. Gesteund door zijn mysterieuze bruiden gaat hij de strijd aan met de legendarische grootmeesters van weleer. De kaarten worden geschud… en hoe! In een spel dat zijn weerga niet kent wordt Hans voortdurend belaagd door zijn bloeddorstige achtervolgers, steeds neteliger worden de situaties waarbij zelfs de hulp van zijn circusvrienden onontbeerlijk is om Hans te redden uit de klauwen van zijn demonen. Wie wint dit macabere spel in Hans Klok’s House of Horror?

In tal van nieuwe illusies zien we hoe een onverschrokken Hans Klok de strijd aangaat. Het publiek – voor wie eveneens een bijzondere en actieve rol is weggelegd – zal in deze griezelversie een totaal nieuwe Hans Klok zien. Met revolutionaire projecties en speciale effecten wordt men meegezogen in een mystieke wereld waarin niets is wat het lijkt. Fans van jong tot oud worden op hun wenken bediend in deze grootschalige familieshow met freakachtige wezens als vampiers, heksen, trollen en andere onaardse creaturen. Internationaal bekroonde circusacts staan eveneens op het programma. Uiteraard ziet u de ‘Master of magic’ zelf, in vele gedaantes en verschijningen die u nog heel lang zullen blijven achtervolgen….

Mis deze unieke kans niet, zie een van de grootste entertainers allertijden aan het werk en beleef zelf het onmogelijke!

"Hans Klok is virtuoos als geen ander, publiek hapt naar adem. Klok's meest enerverende show."
Algemeen Dagblad
"Overdonderende hogeschool illusies... Door een hogeschool illusionist. Mirakels op hoog tempo, aaneenschakeling van stunts. Adrenaline amusement."
NRC
"Spookachtig spektakel... Vol meesterlijke special effects en ironisch vliegensvlugge illusies."
De Telegraaf
"Verbazingwekkend knappe illusies, ijzersterk... Complete entertainment show!"
Trouw
Meer informatie is te vinden op
hansklok.nl
Terug naar het programmaoverzicht