Moordmysterie

Moord in De Lievekamp | Circus Circus

Dit moordmysterie is ook te spelen op 18 november en 19 november.

Het entreebedrag van € 32,50 geldt per persoon. Hiervoor krijgt u een spannende en geheimzinnige avond, inclusief diverse borrelhapjes.

Een moordmysterie, dat klinkt spannend en geheimzinnig tegelijk. Sterker nog: dat is het ook! Ben je goed met puzzels en met codes? Kun je ook logisch nadenken? En schuilt er een rechercheur in je?

Dan zou jij deze avond wel eens de ‘Moord in De Lievekamp – Circus Circus’ op kunnen lossen, een nieuw concept in ons theater. Een soort Cluedo en Escaperoom in één, maar dan aan een tafel mét borrelhapjes. Hoe werkt het? Stel een team samen van minimaal twee en maximaal zes personen. Kom met dit team naar ons theater en probeer gezamenlijk uit te zoeken wie deze avond de dader is. Het spel is avondvullend en minstens één teamlid moet in het bezit zijn van een smartphone. Durf jij het aan?

Goed om te weten: op zaterdag 30 mei 2020 vindt er nóg een ‘Moord in De Lievekamp’ plaats, maar dan met een andere titel. Heb je al eerder in andere theaters meegespeeld? Let dan op de titel van het moordspel!

Terug naar het programmaoverzicht