Introdans

Méditerranée

Dansgezelschap Introdans mag in Oss ieder jaar rekenen op een vaste schare liefhebbers. Iedere keer weet het gezelschap door middel van imponerende dans, toepasselijke muziek en een bijzondere belichting het publiek aangenaam te verrassen.

Dit seizoen kunt u Introdans twee keer aan het werk zien: op woensdag 11 april met het programma ‘5★★★★★’ en deze avond met ‘Méditerranée’. Zuidelijke sferen, Latijns temperament, sensualiteit en levenslust vieren hierbij hoogtij. Het programma bestaat uit werken van louter Spaanse choreografen. Speciaal voor ‘Méditerranée’ heeft choreograaf Cayetano Soto een nieuw duet gecreëerd. Hij is ook de man achter de ‘Sortijas’ en ‘Conrazoncorazon’; een succesvol ballet met een krachtig en uiterst fysiek ensemblewerk. Het is geestig, uitbundig en snel, waarbij het dansplezier als het ware van het podium afspat. Ook de jonge choreograaf Jorge Pérez Martínez komt met een nieuwe creatie. Het wonderschone ‘Rassemblement’ van de gerenommeerde choreograaf Nacho Duato maakt dit zinderende programma compleet.

"Voor wie de zomer nog een beetje wil rekken, danst Introdans ‘Méditerranée’, een warmbloedig balletprogramma rond drie Spaanse choreografen."
Trouw
"De paradox van de strak getemde passie tekent Méditerranée"
De Volkskrant
"Dit ballet presenteert het voltallige gezelschap zo dat alle kwaliteiten van de dansers ten volle te aanschouwen zijn."
Ugenda
Meer informatie is te vinden op
introdans.nl Introdans op Facebook Introdans op Twitter
Dit kan je ook interesseren:
Introdans
woensdag 11 april 2018
Terug naar het programmaoverzicht