Jacqueline Govaert

Zo zit dat dus ook

Let op deze voorstelling vond aanvankelijk plaats in de Rabo Zaal op vrijdag 9 november, maar is wegens grote publieke belangstelling verplaatst naar de Grote Zaal op deze datum: donderdag 6 december.

Met het programma ‘Zo zit dat dus’ maakte zangeres Jacqueline Govaert in 2015 haar debuut in het theater. Ze nam het publiek mee in haar verhaal over hoe het nou allemaal zit met de eerste liedjes die ze ooit schreef, met het missen van Krezip en haar leven van toen en nu als 30-plusser. Jacqueline en het theater bleken een gouden match te zijn.

Met haar nieuwe programma ‘Zo zit dat dus ook’ is Jacqueline weer wat volwassen jaren verder en heeft zij met ‘Lighthearted years’ een prachtig album op zak. Ze staat te popelen om terug op die theaterplanken te staan. Jaqueline Govaert: “Er is opnieuw zoveel te vertellen over de nieuwe songs, of over oude songs die ondertussen iets heel anders zijn gaan betekenen. Over het leven überhaupt, wat steeds zo verandert en waar ik wat van probeer te begrijpen door erover te schrijven.”

"Dan dimt het licht, zingt zij haar liedjes en toont ze aan tot de top van de vrouwelijke singer-songwriters in Nederland te behoren. De stembanden voluit, loepzuiver en nog altijd zijn de krachtige hoge uithalen haar geheime wapen. Die liedjes zijn doorspekt met teksten en verhalen uit haar leven."
Meppeler Courant
Meer informatie is te vinden op
jacquelinegovaert.nl Jacqueline op Facebook
Terug naar het programmaoverzicht