Karin Bruers

Bruers haalt uit

Het was rustig rondom Karin Bruers. Maar het is gedaan met de stilte. Ze is er weer. Deze keer echter niet alleen, maar met Nol Havens. Hij is haar muzikant, chauffeur en persoonlijk entertainer. Het nieuwe programma van Karin heet ‘Bruers haalt uit’.

Op ons verzoek licht ze alvast een tipje van de sluier op: “In mijn nieuwe voorstelling haal ik uit naar christelijke wethouders, die ik betrap op porno kijken in het vliegtuig. Ook haal ik uit naar echtparen die hun kinderen slachtofferen in vechtscheidingen. Ik schiet met mijn katapult alfamannetjes van de apenrots. En verder moet alles, wat die dag voor mijn voeten heeft gelopen, eraan geloven. Of het iets uithaalt, weet ik niet. Maar voor nu ben ik het kwijt. En u heeft er om kunnen lachen. Of u bent er nu ook mee opgezadeld.” Da’s nou typisch Karin.
"Een soort vrolijk raadsel...Tussen de [verrassende] grapjes door vertelt ze een serieuzer verhaal. Als tegenwicht voor haar chaotische activisme heeft Bruers de hulp ingeschakeld van Nol Havens, bekend van VOF de Kunst...ontzettend charmant met zijn tweeën. Bruers laat in Tilburg zien wat ze in huis heeft, en dat schept vertrouwen."
De Theaterkrant
Meer informatie is te vinden op
karinbruers.nl nolhavens.nl
Terug naar het programmaoverzicht