Guido Weijers

Masterclass Geluk

We worden doodgegooid met zelfhulpboeken over ‘geluk’, ‘de 7 wetten voor succes’ en ‘hoe het optimale uit je leven te halen’. Iedereen die wat filosofische quotes op facebook kwakt, noemt zich personal coach en mensen vluchten wanhopig in mindfulness, yoga, meditatie en luisteren naar klankschalen of andere vegetarische muziek. Maar naast al het zweverige gedoe, zijn er ook wetenschappelijke onderzoeken en feiten over ‘wat mensen gelukkig maakt’ of ‘hoe je geluk kunt beïnvloeden’.

Weijers verdiepte zich in ‘geluk’, sprak op TEDx over ‘The Pursuit of Happines’, deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk en maakte er een masterclass van. Guido spreekt van januari t/m mei 2017 in een tiental universiteitssteden over dit onderwerp. In een kleine twee uur komen tips en tricks voorbij die een weg vrijmaken naar optimaal geluk.

Mensen die Guido eerder in het theater zagen, kennen ook z’n filosofische kant. Deze keer is die onderbouwd met wetenschap i.p.v. grappen. We beloven dan ook geen ‘cabaret’. Wel garanderen we dat u met meer inzichten en geluk naar huis gaat dan u bent gekomen.

Dit kan je ook interesseren:
Jandino Asporaat
donderdag 15 maart 2018
Terug naar het programmaoverzicht