Meezingconcert Juni

Theater van de Stad

Dit is een productie van Theater van de Stad. In verband met de grote populariteit van de meezingconcerten is het raadzaam om tijdig uw kaarten te bestellen.

Een meezingconcert in het Theatercafé van De Lievekamp staat garant voor een muzikale ochtend uit. Elke maand een ander koor, gezelschap of artiest met een eigen repertoire. Van Oud-Hollandse meezingliedjes tot prachtige evergreens; alles komt aan bod. De concerten vinden plaats in het Theatercafé, dat rolstoeltoegankelijk en zonder trappen bereikbaar is. De toegangsprijs is inclusief koffie/thee. Liedteksten worden uitgedeeld dus meezingen mag, maar hoeft niet!

Cantabile – De dames en heren van het koor Cantabile zijn ervaren vocalisten uit de regio Oss. Met live begeleiding op accordeon brengen zij een repertoire met uitsluitend Nederlandstalige nummers. Niet alleen afwisseling maar ook herkenning zijn sleutelwoorden tijdens het laatste meezingconcert van dit theaterseizoen.

 

De meezingconcerten gaan door!

Heeft u dit jaar ook zo genoten van de gezellige meezingconcerten in ons Theatercafé? Dan hebben we goed nieuws: in seizoen 2019/2020 presenteert Theater van de Stad een nieuwe reeks meezingconcerten. Elke derde woensdag van de maand bent u weer welkom in het Theatercafé om onder het genot van een kopje koffie andere muziekliefhebbers te ontmoeten en samen mee te zingen met het altijd herkenbare repertoire. Wie komen er dan optreden? Dat is elke maand anders en houden we voor nu nog even een verrassing!

Terug naar het programmaoverzicht