Momix

Opus Cactus

Ruim dertig jaar staat het Amerikaanse dansgezelschap Momix aan de top als het gaat om het creëren van een surrealistische wereld. Tijdens hun adembenemende voorstellingen lijken de fysieke schoonheid en kracht onbegrensd.

Het spel met licht, het beeldende decor en de fantasierijke kostuums spelen hierbij een belangrijke rol, maar het zijn vooral de lichamen van de uitvoerenden die het ‘m doen. In de voorstelling ‘Opus Cactus’ wordt u in een aaneenschakeling van impressies meegenomen op een fantasievolle reis door een woestijnlandschap. De uitvoering is zowel inventief als origineel. Door gebruik te maken van indringende muziek is ‘Opus Cactus’ een lust voor het oog én het oor. Teken in op Momix en u gaat een indrukwekkende theateravond tegemoet!

"Heel soms gebeurt het in het theater, misschien één keer per jaar of één keer in de vijf jaar. Dat gevoel van algehele overdondering, twee uur lang kippenvel. Dat unieke en magische theatermoment waarop alles tot in de perfectie samenvalt. Beeld, geluid, decor, licht, enscenering, beweging en souplesse. Het Amerikaanse theatergezelschap Momix zorgde voor zo'n moment van totale verbijstering. (…) Niet alleen een lust voor het oog of voor het oor. De voorstelling spreekt alle zintuigen aan en laat het publiek achter in een opperste staat van verwondering."
Weekblad Regio Oss
Terug naar het programmaoverzicht