Musical Charley | Jon van Eerd

Deze voorstelling wordt ook gespeeld op woensdag 27 maart.

Voor veel theaterliefhebbers is Jon van Eerd de onbetwiste koning van de humor. Als Harrie Vermeulen was hij de laatste jaren gierend grappig in zijn kluchten. Dit seizoen ruilt hij de klucht in voor de musical en kunt u hem zien spelen in de komische musical ‘Charley’.

Hierin zien we, naast Jon van Eerd, onder anderen Vera Mann, Anne-Mieke Ruyten, Laus Steenbeeke, Hugo Haenen én een live-orkest. Een korte inhoud. In deze musical wordt Charley gedwongen zich voor te doen als een charmante tante om twee jonge stellen uit de brand te helpen. Al snel komt hij er achter dat hij niet voor vrouw in de wieg is gelegd. Zeker niet als de twee vaders hun oogje op hem … pardon … háár laten vallen. En als het nog niet nog erger kon, arriveert zijn lang verloren liefde Ella (Anne-Mieke Ruyten) met de échte tante (Vera Mann)! Doldwaze verwikkelingen worden in ‘Charley’ afgewisseld met prachtige shownummers. Uiteindelijk zal iedereen de zaal verlaten met een glimlach van oor tot oor!

Algemeen Dagblad (5 sterren): “Musical zoals musical bedoeld is. Zeer sterke liedjes, choreografie en ensemblezang. John van Eerd is onweerstaanbaar!”

De Telegraaf (4 sterren): “Briljant! John van Eerd beheerst het genre tot in zijn diepste vezels.”

Meer informatie is te vinden op
charleydemusical.nl
Terug naar het programmaoverzicht