Musical My Fair Lady

Deze voorstelling wordt ook gespeeld op woensdag 7 & donderdag 8 maart.

De musical ‘My Fair Lady’ werd in Nederland voor het eerst in de jaren zestig gespeeld. Het was destijds een grote theaterhit en behoort nog altijd tot de top tien van de meest succesvolle Broadwayproducties.

De musical vertelt het romantische verhaal van professor Higgins die na een weddenschap met zijn vriend het eenvoudige bloemenmeisje Eliza Doolittle tot een heuse dame omtovert. Langzaam maar zeker ontstaat er een intense relatie tussen de elitaire professor en het vrolijke bloemenmeisje. Met musicalklassiekers als ‘Het Spaanse graan heeft de orkaan doorstaan’, ‘Sou dat nou niet salig zijn’ en ‘Als ’t effe kan’ wordt deze musical een feest van herkenning. Elf jaar geleden was deze musical voor het laatst in onze schouwburg te zien. De toenmalige cast zorgde voor uitverkochte zalen. Ook voor deze nieuwe versie verwachten we veel belangstelling. Bovendien is er een gedroomde cast met Esmée Dekker, Chris Tates, Alfred van den Heuvel, Sjoukje Hooymaayer, Han Oldigs en Yoran de Bont. ‘My Fair Lady’ is een rijk gekostumeerde musical die u minstens één keer in uw leven gezien zou moeten hebben.

"Het plezier spat daarbij van het podium af... My Fair Lady is tintelfris opgepoetst, zonder zijn ouderwetse charme te verliezen. Dus as het effe kan, ga kijken!"
De Telegraaf
"Met bakken liefde en plezier gemaakt."
Theaterkrant
"My Fair Lady heeft een nieuw jasje, maar niets aan klasse ingeleverd!"
Musicalweb
"Uitstekend dansend en zingend ensemble."
De Volkskrant
Meer informatie is te vinden op
degraafencornelissen.nl
Terug naar het programmaoverzicht