Musical Soof

Deze voorstelling wordt ook gespeeld op vrijdag 14 & zaterdag 15 december om 15.00 uur

Soof is nu eindelijk in het theater te zien. Alle ingrediënten van de filmhit zitten in het recept voor Soof de Musical, die in het najaar van 2018 in première ging.

Dichter bij Soof kun je niet komen. Ze nodigt het publiek uit in haar leven; je neemt als het ware plaats in haar keuken, die midden op het podium staat. Tijdens de voorstelling geniet je mee van ontelbare herkenbare chaotische situaties, prachtige muziek, en krijg je ook enkele van haar culinaire creaties voorgeschoteld. Er wordt gedronken, gelachen, gehuild, geschreeuwd, gekookt en geprutst. Want het leven ís nou eenmaal niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je veertig bent. En druk. En niet perfect.

Soof de Musical viert de onvolmaaktheid van het leven met liefde, muziek en humor!

Ticket is inclusief hapjes
Bestel je ticket voor ‘Soof de Musical’ en je krijgt er een tweetal hapjes bij. Het eerste hapje ontvang je op het moment dat de pauze gaat beginnen. Het tweede hapje wordt tijdens de tweede akte in de zaal uitgereikt. Dat geldt voor iedereen, ongeacht waar je zit (zaal of balkon).

Unieke VIP-tickets
‘Soof de Musical’ belooft een bijzondere musicalproductie te worden. Voor een aantal bezoekers wordt deze uitvoering extra speciaal. Zij gaan namelijk deze musical optimaal beleven, met speciale VIP-tickets krijg je een bijzondere plek óp het toneel. Ja, óp het toneel, in het decor, gewoon tussen de acteurs in. Je zit er dan (bijna) letterlijk en figuurlijk bovenop. Bovendien krijg je gedurende de hele avond vijf lekkere hapjes en twee drankjes. Dus met een VIP-ticket heb je bij Soof een unieke en optimale beleving. Mis ’t niet!

Bezoekers met een VIP-ticket ontvangen van ons één week van tevoren de benodigde praktische informatie rondom de extra’s.

Let op: afwijkende rangen
Op de website van De Lievekamp hanteren we verschillende rangen: 1e rang (de meeste zaalplaatsen), 2e rang (balkon en plaatsen op de orkestbak) en VIP-tickets (een beperkt aantal plaatsen óp het toneel). Het reserveringssysteem van De Lievekamp heeft de optie van VIP-tickets niet. Dit systeem werkt alleen met rang 1, 2 en 3. Vandaar dat bij ‘Soof de Musical’ de VIP-tickets 1e rang zijn, de meeste zaalplaatsen 2e rang en de overige plaatsen (balkon en orkestbak) de 3e rang.

Meer informatie is te vinden op
soofdemusical.nl
Terug naar het programmaoverzicht