Musical You're the Top

Paul Groot als Cole Porter

Halverwege de jaren 90 was de musical ‘You’re the Top’ een regelrechte hit. Louter lovende recensies, een Louis d’Or nominatie én een Edison Award vielen de cast en de productie ten deel. Destijds gaf Willem Nijholt een werkelijk legendarische vertolking van de songwriter Cole Porter.

Dit seizoen zal alleskunner Paul Groot in de huid van Cole Porter kruipen. In ‘You’re the Top’ maken we kennis met de man achter de liedjes ‘Night and day’, ‘I get a kick out of you’, ‘Don’t fence me in’ en ‘Love for sale’ en de musical ‘Kiss Me, Kate’. We zien Cole Porter in zijn laatste levensfase. Hij verblijft in zijn buitenhuis, waar hij elk weekend gasten uitnodigt om hem gezelschap te houden. Maar vanavond loopt alles anders dan anders: er zijn geen gasten. Met Paul Groot in de hoofdrol en Marjolein Keuning en Marcel Jonker aan zijn zijde kent deze productie een droomcast. Bestel nu uw kaarten en u gaat een onvergetelijke musicalavond tegemoet!

Bekijk hier de publieksreacties.

"Paul Groot excelleert als Cole Porter in ‘You’re the top’."
NRC
“You’re the Top is een uiterst intieme musical die in zang, dans en spel tot het eind boeit. Een geolied dans- en zangensemble en een live orkest dat de swing van Porter met liefde en vakmanschap verklankt; Paul Groot vertolkt een Porter van vlees en bloed."
AD
"Paul Groot is onnavolgbaar; Hij kruipt onder je huid als een charmante Porter. Smooth, Sexy & Sassy omschrijft het hele ensemble.”
Theaterparadijs
Meer informatie is te vinden op
yourethetop.nl
Dit kan je ook interesseren:
Musical Soof
zaterdag 15 december 2018
Terug naar het programmaoverzicht