Rob & Emiel | Onderweg

Nationaal Theaterweekend

Bezit u een BankGiroLoterij VIPkaart?
Dan is het goed om te weten dat we voor alle houders van deze kaart 20 tickets voor deze voorstelling beschikbaar hebben gesteld. Deze kunnen vanaf dinsdag 8 januari om 12.00 uur uitsluitend telefonisch worden gereserveerd via 0412 648922 o.v.v. het codewoord. Het is dus niét mogelijk om deze kaarten via deze site of per e-mail te reserveren. Let op: maximaal 2 gratis tickets per bestelling en op=op.

Voor het vierde achtereenvolgende jaar neemt De Lievekamp deel aan het Nationaal Theaterweekend. Drie dagen lang zijn er in tal van Nederlandse theaters volop gratis activiteiten en verrassende voorstellingen, dus zo ook bij ons!

Als Rob en Emiel het podium oprijden, begint de reis waarvan niemand weet waar die eindigt. En u reist mee. Is het podium in úw theater het einddoel of slechts het begin? Wie zijn die mannen? Wat is hun verhaal? Het antwoord zult u zelf moeten ontdekken.

Onderweg van Rob en Emiel is een theater voorstelling met een twist! Verwacht magistrale acts, een bijzonder originele voorstelling en een absoluut onvergetelijke avond! De tijd vliegt voorbij en u verveelt zich geen moment omdat u gegarandeerd van de ene in de andere verbazing valt. Met hun vorige theatershow gooide dit duo hoge ogen en kregen ze lovende recensies. Voor AVROTROS maakten ze meer dan 100 eigen tv shows en dus zag u ze wellicht al op TV…. Nu kunt u ze live komen bezoeken!

Terug naar het programmaoverzicht