Ontbijtfilmfestival Filmliga Oss

Op deze ochtend organiseert Filmliga Oss een Ontbijtfestival. Deze ochtend worden er meerdere films vertoond, daarnaast kunnen de bezoekers genieten van een heerlijk ontbijt.
Hieronder vind je de filmtijden per locatie tijdens het Ontbijtfestival.

De Lievekamp | Rabo Zaal
Cold War (Pawel Pawlikowski, 88 min.)
8.35 – 10.03 u
10.45 – 12.13 u

Groene Engel
Woman at War (Benedikt Erlingsson, 101 min.)
8.20 – 10.01 u
10.40 – 12.21 u

Kinepolis | Zaal 1
Bankier van het Verzet (Joram Lürsen, 123 min.)
8.05 – 10.08 u
10.30 – 12.33 u

Kinepolis | Zaal 2
Girl (Lukas Dhont, 105 min.)
8.15 – 10.00 u
10.40 – 12.25 u

Kinepolis | Zaal 3
The Bachelors (Kurt Voelker, 99 min.)
8.30 – 10.09 u
10.40 – 12.19 u

Kinepolis | Zaal 4 & 5
Radiance (Naomi Kawase, 101 min.)
8.25 – 10.06 u
10.35 – 12.16 u

Dit kan je ook interesseren:
Film april
dinsdag 16 april 2019
Terug naar het programmaoverzicht