Operatie Geslaagd

Erik Krikke & 7even Bridges

In november 2017 vond in onze Rabo Zaal een TheaterProeverij plaats. Een avond met een viertal korte previews, waarbij het publiek na afloop mag aangeven welke onderdelen de moeite waard zijn voor het seizoen 2018/2019. De voorstelling die goed in de smaak viel bij het publiek was ‘Operatie Geslaagd’; een muziektheaterproductie door Erik Krikke en zijn band ‘7even Bridges’. Maar liefst 95% van de bezoekers gaf aan dit onderdeel in 2018/2019  in zijn geheel te willen zien.

‘Operatie Geslaagd’ is een muzikale tijdreis, die u zal beetpakken vanaf de openingsklanken en u pas weer loslaat na het laatste nummer. Erik Krikke viel na zijn uitzending naar Afghanistan ten prooi aan Posttraumatische Stressstoornis (PTSS). In zijn theatervoorstelling neemt hij u mee door zijn ervaringen die daar aanleiding voor waren. Maar ook over hoe hij op eigen kracht, met hulp van zijn thuisfront en van Defensie, inmiddels weer volop in het leven staat. Een voorstelling met ruimte voor een lach én een traan. Erik vertelt chronologisch en in de tegenwoordige tijd, waardoor u meteen middenin de aangrijpende belevenissen belandt. De normale man die zijn gezin achterlaat. Door alles wat hij meemaakt komt hij als een andere man terug. De verhalen worden ondersteund en afgewisseld door wereldberoemde en eigengemaakte songs.

Mis ’t niet!

"Als je een staande ovatie krijgt als deze, kun je met recht spreken van een groot succes, wat GEWELDIG mannen. Respect en diepe buiging. Aanrader mensen!!!"
Marga Bult
Meer informatie is te vinden op
operatiegeslaagd.nl Operatie geslaagd op Facebook
Dit kan je ook interesseren:
Zango Tango
zaterdag 3 november 2018
Terug naar het programmaoverzicht