Opvliegers

Trossen los

De afgelopen seizoenen konden we onbedaarlijk lachen met de vriendinnencomedy ‘Opvliegers’. Herinnert u zich nog de avonturen van Lydia, Moniek, Joke en Shirley? Avonturen in New York en avonturen in de sneeuw?

Deze avond gaan Rian Gerritsen, Anouk van Nes, Sandra Mattie en Joanne Telesford op cruise. Ze hebben moeite hun problemen aan wal los te laten en ook nog eens last van de fysieke en psychische ongemakken die de overgang met zich meebrengt. Dus kom aan boord, dompel je onder in een wereld van zwembandjes, reddingsboten en knappe kapiteins.

Loes is door haar zus Lydia (vorige seizoenen de rol van Antje Monteiro), een bekende zangeres, gevraagd een optreden op een cruiseschip over te nemen. Aan boord van het cruiseschip komt Loes de vriendinnen Moniek, Joke en Shirley tegen. Ze gaan op reis, maar hebben alleen allemaal moeite om hun problemen aan wal te laten. Joke denkt dat haar man vreemdgaat, maar heeft geen idee hoe ze hier mee om moet gaan. Shirley begeeft zich na jaren getrouwd te zijn geweest, nu als ‘dame op leeftijd’, weer op de datingmarkt. Moniek wil na jaren van kinderboeken een boek schrijven voor volwassenen, maar vindt maar niet het juiste onderwerp. Loes is door haar zus gestrikt om een goed betaalde schnabbel over te nemen. Maar na jaren van twee pakjes sigaretten per dag is haar zangstem ook niet meer wat die geweest is…En uiteraard hebben alle dames nog altijd last van de fysieke en psychische ongemakken die de overgang met zich meebrengt.

Kortom: een échte vriendinnencomedy over de fase waar vrouwen het meestal liever niet over willen hebben, maar waar toch onbedaarlijk om gelachen kan worden!

Meer informatie is te vinden op
rep.nu Opvliegers op Facebook
Terug naar het programmaoverzicht