Pasión de Buena Vista

Let op: deze voorstelling was aanvankelijk in onze Grote Zaal gepland voor donderdag 22 november; op verzoek van het impresariaat is deze voorstelling verplaatst naar dinsdag 20 november.

Een onvergetelijke vakantietrip naar het mooie Cuba? Deze avond heeft u uw kans met de internationale theatershow ‘Pasión de Buena Vista’. Een indrukwekkend muziek- en dansspektakel waarin u meegenomen wordt op een denkbeeldige reis vol heerlijke ritmes naar het zwoele nachtleven van Cuba.

Een tienkoppige band speelt in deze show diverse muziekstijlen als rumba, mambo en cha cha cha. Op aanstekelijke melodieën zal een groot aantal exotische dansers en danseressen laten zien wat er met de pure Cubaanse levensvreugde wordt bedoeld. Op authentieke wijze wordt u deelgenoot gemaakt van het ongekende temperament van dit Caraïbische eiland. De band, zangers en dansers laten u gezamenlijk genieten van bekende en minder bekende Cubaanse salsa- en son-nummers als ‘Oh Vida’, ‘Quizas-Quizas’ en ‘Chan Chan’. Mis ’t niet!

"Adembenemende show met sensationale zang en ongelooflijke ritmes (…) Pasión de Buena Vista laat London 'rocken' met Cubaanse magie."
Buitenlandse pers
Meer informatie is te vinden op
pasion-de-buena-vista.com
Terug naar het programmaoverzicht