Paul van Loon

De Kunst van het Griezelen

Paul van Loon zal deze middag na afloop van de voorstelling gaan signeren! Neem dus je griezelboek mee!

Wat is er fijner dan een griezelverhaal lezen in de veilige omgeving van je eigen kamertje! Heerlijk griezelen met een spannend boek. Maar om te kunnen griezelen, moet je kunnen lezen… In de voorstelling ‘De Kunst van het Griezelen’ door Paul van Loon gaat het over De Griezelbus, Dolfje Weerwolfje, Jimi RIP & andere wezens van de nacht. En over de Kunst van het Lezen. Liedjes, verhalen, popmuziek, rock ’n roll en vrolijke griezelavonturen, oftewel: GRUMOR! Wie durft? Nou?

Dolfje Weerwolfje Week
Van zaterdag 14 t/m zondag 22 april vindt de Dolfje Weerwolfje Week plaats. Vier je dit met ons mee? Je kunt op zondag 15 april niet alleen je boek laten signeren door Paul van Loon, ook kun je op de foto met Dolfje Weerwolfje. In de boekenstand is het het speciale jubileumboek ‘Een weerwolf in de leeuwenkuil’ verkrijgbaar.

Gratis knutselactiviteit
Na afloop van de voorstelling wordt er voor de kinderen een knutselactiviteit georganiseerd door Evenementenbureau Fiedelandijn. Griezelen maar! Maak een skeletmannetje of spookpoppetje, maak zelf slijm of doe een andere griezelopdracht!

Kleurplaat
Kun je geen genoeg krijgen van Dolfje Weerwolfje? Download dan een van de kleurplaten of het Dolfje-masker!

Terug naar het programmaoverzicht