Pubquiz III

Een perfecte manier om uit te gaan met vrienden

Let op: per team aanmelden!
Om deel te kunnen nemen aan deze Pubquiz meld je je aan met een team. De kosten bedragen € 20,00 per team (maximaal 5 personen).

Totaalklassement
Voor de fanatieke teams die meerdere avonden meedoen, houdt De Lievekamp een totaalklassement bij. Dit klassement zal op deze website worden gepubliceerd. Het team dat ná de vierde Pubquiz van het seizoen bovenaan staat, mag zich ‘Lievekamp Pubquizkampioen 2019/2020’ noemen.
Klik hier voor meer info over het totaalklassement.

Deelnemen aan een quiz is populair. Dat geldt ook voor de Pubquiz in De Lievekamp. Afgelopen seizoen organiseerden we voor het eerst een dergelijke quiz in ons theater. Het Osse publiek tekende massaal in op deze avond. Er was zoveel belangstelling dat we een extra avond organiseerden. Ook tijdens deze tweede Pubquiz waren alle beschikbare tafels door evenzoveel fanatieke
teams ingenomen. Dat succes vraagt om een herhaling!

Op voorhand kondigen we meteen vier avonden aan:
• Pubquiz I – vrijdag 18 oktober 2019
• Pubquiz II – vrijdag 22 november 2019
• Pubquiz III – vrijdag 7 februari 2020
• Pubquiz IV – vrijdag 13 maart 2020

De Pubquiz in de praktijk
De Pubquiz is een perfecte manier om uit te gaan met je vrienden. Maar hoe gaat zo’n quiz nu in de praktijk? Onze Rabo Zaal wordt deze avond ingericht als een sfeervolle pub. Onder leiding van een quizmaster gaan diverse teams het tegen elkaar opnemen. Zij krijgen een groot aantal vragen voorgelegd op het gebied van onder andere sport, nieuws, muziek en films. Ook komen er vragen aan bod in de vorm van fotorondes: ‘van wie is deze baard?’ of ‘hoe heet dit dier?’. Daarnaast kunnen er door de teamleiders bonuspunten worden verdiend met de tussenrondes ‘Petje op – Petje af’. Tijdens de quiz is het gebruik van mobiele telefoons niet toegestaan. Het team dat op een avond de meeste punten heeft verzameld, mag de originele Pubquiztrofee in ontvangst nemen.

De Pubquiz heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op ‘weetjes’ uit het geheugen naar boven te halen. Daarom staat de Pubquiz garant voor plezier voor jong en oud, man en vrouw, op elk niveau. Zet je schrap voor een bijzondere avond waarop alle zintuigen (en kennis) op scherp worden gezet.

Dit kan je ook interesseren:
Terug naar het programmaoverzicht