Romy Monteiro

All at once

Helaas gaat het concert van Romy Monteiro in Oss niet door. Sterker nog: de gehele tournee is geannuleerd. Wat is het geval? Bij Romy is echter een infectie vastgesteld, waardoor zij voorlopig niet in staat is aan de repetities voor de voorstelling te beginnen. Deze gezondheidsproblemen beperken haar de komende periode aanzienlijk in haar werkzaamheden, waardoor Stage Entertainment Nederland en Romy Monteiro hebben moeten concluderen dat de theatertour op dit moment niet haalbaar is.

Kaarthouders worden op korte termijn schriftelijk geïnformeerd en krijgen het volledige aankoopbedrag terug.

“Een fenomenaal debuut. Romy Monteiro is de attractie van ‘The Bodyguard’. (…) In haar stem klinkt werkelijk de echo van Whitney Houston door, maar ook als actrice slaagt ze schijnbaar zonder veel moeite.”

Bezoekers van de hitmusical ‘The Bodyguard’ zullen de lovende woorden van het Algemeen Dagblad ongetwijfeld onderschrijven. In 2014 was de grote doorbraak van zangeres Romy Monteiro in ‘The Voice of Holland’. Herinnert u zich nog haar feilloze ‘Whitney-uithaal’ tijdens ‘I will always love you’. Tijdens het theaterconcert ‘All at once’ zingt de musicaldiva een groot aantal songs van haar muzikale helden. Ze wordt daarbij muzikaal bijgestaan door een dijk van een liveband.

Meer informatie is te vinden op
romyontour.nl
Dit kan je ook interesseren:
Jennie Lena
donderdag 28 maart 2019
Terug naar het programmaoverzicht