South African Road Trip

Khayelitsha United Mambazo Choir & Jitsvinger

Altijd al een rondreis door Zuid-Afrika willen maken? Grijp dan nu deze kans! Het bekende mannenkoor Khayelitsha United Mambazo Choir neemt u deze avond mee naar het échte Zuid-Afrika.

De voorstelling ‘South African Road Trip’ toont een prachtige mix van verschillende culturen en bevolkingsgroepen die op de Westkaap naast elkaar leven. Samen met livemuzikanten en hemelse zangeressen wisselt het mannenkoor feestelijke uitbundigheid af met intieme songs. Jitsvinger, award-winnende rapper, hiphopkunstenaar en ‘het Zuid-Afrikaanse broertje van Ali B’, reist mee op deze roadtrip. Door de fantastische livemuziek, de prachtige verhalen en het adembenemende videodecor waant u zich voor één avond op de Westkaap.

"Als een retourtje Kaapstad financieel niet tot de mogelijkheden behoort, is deze Road Trip het best denkbare alternatief (...) Hartverwarmende muziekavond gaat door merg en been (...) Genoeg te zien en te luisteren, waardoor je met een opgewekt gevoel en de zin om te dansen weer naar huis gaat."
De pers over 'South African Road Trip'
Meer informatie is te vinden op
southafricanroadtrip.nl
Dit kan je ook interesseren:
African Mama's
zaterdag 5 mei 2018
Terug naar het programmaoverzicht