Efteling presenteert Sprookjessprokkelaar De Musical

Nationaal Theaterweekend

Deze voorstelling wordt ook gespeeld op zondag 27 januari om 16.00 uur.

Bezit u een BankGiroLoterij VIPkaart?
Dan is het goed om te weten dat we voor alle houders van deze kaart 20 tickets voor deze voorstelling beschikbaar hebben gesteld. Deze kunnen vanaf dinsdag 8 januari om 12.00 uur uitsluitend telefonisch worden gereserveerd via 0412 648922 o.v.v. het codewoord. Het is dus niét mogelijk om deze kaarten via deze site of per e-mail te reserveren. Let op: maximaal 2 gratis tickets per bestelling en op=op.

Voor het vierde achtereenvolgende jaar neemt De Lievekamp deel aan het Nationaal Theaterweekend. Drie dagen lang zijn er in tal van Nederlandse theaters volop gratis activiteiten en verrassende voorstellingen, dus zo ook bij ons!

Efteling presenteert: Sprookjessprokkelaar, de musical! Deze nieuwe familiemusical is gebaseerd op het succesvolle boek De Sprookjessprokkelaar van Paul van Loon, Prinses Laurentien van Oranje en de Efteling, waar inmiddels ruim 18.000 exemplaren van verkocht zijn.

Leef mee met de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

Volg Sterres spannende zoektocht naar verhalen in de Efteling familiemusical de Sprookjessprokkelaar. Geschikt voor ouders en grootouders met hun kleinkinderen (6+).

De inschrijving voor de gastrollen is inmiddels gesloten. 

Terug naar het programmaoverzicht