Stef Bos

Kern

Pareltjes van teksten met grote diepgang, eenvoudig maar sterk door hemzelf op muziek gezet en vol vuur gespeeld. Een betere omschrijving van de nummers van Stef Bos is nauwelijks denkbaar.

Tijdens zijn concerten weet hij zijn publiek steeds te overtuigen met zijn poëtische teksten en sterke composities. Iedere keer weet de chansonnier een intieme sfeer te creëren, waarin zijn wondermooie liedjes het best tot hun recht komen. Deze avond is Stef Bos met zijn band in ons theater te gast met zijn programma ‘Kern’. Een reis van een vijftiger, die stil staat bij de grote thema’s. Om de diepte en de hoogte in te gaan. Om alles eruit te zingen en te schrijven wat er in zit.

Stef Bos is genomineerd in de categorie ‘Beste Muzikale Theatervoorstelling van 2017’ voor één van de belangrijkste theaterprijzen (Fiesta) van Zuid-Afrika. De jury oordeelde dat hij “met deze voorstelling een absoluut hoogtepunt bereikt als songwriter die de ontroering, het engagement en de humor organisch in elkaar laat overlopen. Hij danst trefzeker op het koord tussen het universele en het persoonlijke, tussen het Afrikaans en het Nederlands.”  In februari 2018 worden de prijzen uitgereikt tijdens het TV gala op de Zuid-Afrikaanse televisie.

Meer informatie is te vinden op
stefbos.nl Stef Bos op Facebook
Dit kan je ook interesseren:
Frank Boeijen
zaterdag 12 mei 2018
Terug naar het programmaoverzicht