The Les Clöchards

Dit concert zal plaatsvinden in de vorm van een staconcert

Een aantal jaren geleden verzorgde de band The Les Clöchards een staconcert in onze Rabo Zaal. Vijf virtuoze en als zwervers verklede muzikanten die hun instrumenten perfect beheersten.

Bovendien wisten zij het optreden te larderen met de juiste dosis theatrale elementen. Deze elementen werden gekenmerkt door een unieke mix van charme, waanzin en gevoel voor entertainment. Het Osse publiek kwam masaal op deze ‘zwervers’ af en kreeg een onvergetelijke avond voorgeschoteld. De theatershow ‘Dirty but nice’ was doorspekt met subtiele interpretaties van internationale hits van onder anderen Madonna, Peter Gabriel, Roxette en Bob Marley. De ongeëvenaarde energie van deze zwervers zorgde ervoor dat ieder nummer een geheel eigen ‘Clöchard-sound’ kreeg. Op veler verzoek komt het muzikale gezelschap terug naar ons theater met een gloednieuwe show. Kom kijken en genieten en u wordt meegesleept in een avond heerlijk amusement van internationaal topniveau. We proudly present again: The Les Clöchards!

"Soms moeten artiesten het hebben van hun muzikaliteit, soms van hun vertoning. Bij The Les Clöchards vormen deze twee aspecten een harmonieus geheel (...) Zelden heb ik zoveel levensvreugde bijeen gezien. Energie die ze inzetten om bijzonder mooie grooves te creëren. Wat deze muzikanten deden, deden ze met overgave. (…) een uitzonderlijk sterke en vernieuwende formatie."
Weekblad Regio Oss
Terug naar het programmaoverzicht