TheaterProeverij II

Dit is een besloten voorstelling, deze avond wordt exclusief georganiseerd voor iedereen met een TheaterBundel.

Het is weer tijd voor de tweede TheaterProeverij van dit seizoen, waarbij iedereen met een TheaterBundel voor een avond de rol van programmeur mag vervullen.

Játszani

De Utrechtse muziekformatie Játszani neemt het publiek op speelse wijze mee in de wereld van de klezmer- en balkanmuziek. De vijf virtuoze muzikanten maken al diverse jaren van elk optreden één  groot feest! Met uptempo balkanbeats, snelle violen, hoge klarinetten, gitaar, accordeon en een zware contrabas laten zij er ook tijdens dit optreden geen gras over groeien.

Klik hier voor de Facebookpagina van Jatzani.

Als Heimer komt

De toneelproductie ‘Ma’ naar het boek van Hugo Borst heeft vorig jaar bij velen een diepe indruk achtergelaten. In de voorstelling ‘Als Heimer komt’ proberen de Vlamingen Caroline Meerschaert en Ron De Rauw te achterhalen wat er in het hoofd omgaat van iemand met Alzheimer. De strijd tussen weten en het niet-meer-weten. De onmacht. En de frustratie. Maar het tweetal ontdekt ook veel liefde, warmte en humor.

Klik hier voor de website van ‘Als Heimer komt’.

Iris Hond
Pianiste Iris Hond verliet op 14-jarige leeftijd haar ouderlijk huis om te studeren aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Nog tijdens haar opleiding kreeg ze haar eerste platencontract en verscheen haar debuutalbum. Met haar meest recente album ‘Dear World’ laat ze blijken niet alleen weergaloos te kunnen spelen, maar ook een begenadigd componiste, schrijfster en zangeres te zijn. Deze avond vertelt ze wat haar heeft geïnspireerd deze unieke plaat te maken. Het is een boeiende en ontroerende vertelling over het leven van een opmerkelijke vrouw die kracht, hoop en liefde put uit muziek.

Klik hier voor de website van Iris.

Het Comité Orkest | In Concert

In de voorstelling ‘In Concert’ van Het Comité Orkest is het opletten geblazen. Lui achterover in je stoel zitten of even je Instagram checken is er niet bij!

3 zangers/muzikanten zorgen voor een avond muziek, interactie en comedy. Ze spelen de grootste hits uit de top 2000 die ze geheel op eigen wijze hebben gearrangeerd. Daarbij wordt het publiek soms als 4e instrument ingezet, worden er serenades gebracht en kan er uit volle borst worden meegezongen. De voorstelling wordt hier en daar zelfs gestuurd door het publiek. Zij mogen aan de bingomolen draaien en bepalen wat er wanneer gespeeld gaat worden. Dat kan een lied zijn, een verhaal of… het vraagteken! Altijd spannend!

Klik hier voor de website van Het Comité Orkest.

Terug naar het programmaoverzicht