Ton Kas

Kakmaker

Hij is zonder twijfel een briljant acteur. Maar in het theater is Ton Kas op zijn best als hij in een hoog tempo briljante bakken en melige moppen aaneenrijgt. Op veler verzoek nodigen we moppentapper Ton Kas deze avond in onze Grote Zaal uit met zijn soloprogramma ‘Kakmaker’.

En ook nu is zijn heilige voornemen om moppen te tappen tot iedereen scheelziet van het lachen. Want daar doet hij het voor, niks meer en niks minder. Dat allemaal onder het motto: ellende hebben we thuis al. Dus serveert Kas zijn dijenkletsers dit keer nog meliger, baloriger en hilarischer dan we al van hem gewend zijn. Hij legt de lat zo hoog, dat hij er makkelijk onderdoor kan.

"De komische acteur, bekend van Hertenkamp en 't Schaep, heeft een mooi genre op het toneel gezet. Met hem is de moppentapper opgestaan die de techniek van de grap volledig doorgrondt."
De Stentor
"Meesterlijke moppentapper Ton Kas verveelt geen seconde (…) Hij toont zich opnieuw een meesterlijke moppentapper, die met zijn gortdroge voordracht zelfs van ietwat flauwe, voorspelbare bakken nog iets hilarisch weet te kneden."
Het Parool
"Zijn timing is geweldig. Het is meteen raak als hij het toneel oploopt. Moppen, moppen, moppen, aan een rijgdraad van taalgrappen. De vrouwen hebben besloten hun gedoogzone te verruimen. Omdat de tekst ertoe uitnodigt, schrappen zij het begrip vrouwonvriendelijk even ten einde de samenkomst niet te frustreren."
Dagblad van het Noorden
Meer informatie is te vinden op
tonkas.nl bunkertheaterzaken.nl
Dit kan je ook interesseren:
Jochen Otten
vrijdag 4 januari 2019
Terug naar het programmaoverzicht