Van Hoorne Peuterfestijn (2+)

De toegangsprijs voor dit Van Hoorne Peuterfestijn is een all-inprijs. Voor slechts €15,- per persoon kunnen zowel jong en oud genieten van deze unieke theaterochtend. Het programma wordt zo samengesteld dat iedereen alle evenementen kan bijwonen.

Deze ochtend kunnen de allerkleinste theaterbezoekers en hun (groot)ouders op een ontspannen manier kennismaken met theater in De Lievekamp. Wat is er nu leuker dan je favoriete televisiehelden te ontmoeten?! Samen met Van Hoorne Entertainment – producent van succesvolle familiemusicals – organiseren wij dit Peuterfestijn. Een mooie en intieme theaterervaring voor kinderen vanaf 2 jaar.

Alle activiteiten vinden plaats in de zalen en foyers van De Lievekamp. Er zijn minishows, meet-en-greets en een echte Sprookjesverteller. Bovendien wordt dit evenement ingericht met diverse kinderactiviteiten zoals een bouwblokkenhoek, grote knutseltafels en een kleurenterras met tekenwedstrijd. Het Van Hoorne Peuterfestijn begint om 9.30 uur en eindigt omstreeks 12.30 uur. Na afloop keert iedereen met een glimlach op zijn gezicht weer huiswaarts.

Thomas de Trein | Minishow
In deze kleurrijke minishow zien we een bijzonder avontuur van onze kindervriend Thomas de Trein, samen met twee zingende en swingende conducteurs. Iedereen instappen, op volle kracht vooruit!

Sprookjesconcert | Minishow
De bekendste sprookjesfiguren komen amen voor een spetterend en muzikaal avontuur. Zing, tover en dans mee met Assepoester, Roodkapje, Hans en Grietje, Sneeuwwitje en Rapunzel.

Dora | Meet en greet
Dora is een vrolijk, ondernemend meisje en al jaren één van de populairste kinderhelden van de peuters. Alle kinderen kunnen deze ochtend met Dora op de foto!

Woezel & Pip | Meet en greet
De liefste en leukste hondjes van het land komen in mei naar ons theater met de familievoorstelling ‘Woezel & Pip en de Tijdmachine’. Kinderen kunnen deze ochtend al met Woezel & Pip op de foto!

Sprookjesverteller
Een prachtige Sprookjesprinses in een hele mooie jurk leest een bekend sprookjesverhaal voor. De prinses zit op een mooie troon en de kinderen zitten op de grond om haar heen. Natuurlijk mogen de kinderen ook op de foto met de Sprookjesprinses.

Meer informatie is te vinden op
vanhoorneentertainment.nl
Dit kan je ook interesseren:
Woezel & Pip (2+)
zondag 19 mei 2019
Terug naar het programmaoverzicht