Voetbalquiz

Theater van de Stad

Let op: om deel te kunnen nemen aan deze Voetbalquiz meld je je aan met een team. De kosten bedragen € 25,00 per team (maximaal 5 personen).

Ben of ken jij een échte voetbalkenner? Zo één die alles over voetbal weet? Van stadions tot tenues, van bijnamen tot blessures, van topscorers tot bekende uitspraken en van de Keuken Kampioen Divisie tot WK finales? Speel dan mee met de voetbalquiz! Tijdens deze quizavond krijg je samen met je team maar liefst honderd pittige voetbalvragen voorgeschoteld. Je speelt in teams van 4 of 5 personen. Het team dat de meeste goede antwoorden heeft, wint de quiz en daarmee eeuwige roem!

De voetbalquiz in de praktijk

De voetbalquiz is een perfecte manier om uit te gaan met je vrienden. Hoe werkt de quiz nu in de praktijk? Onze Rabo Zaal wordt deze avond ingericht als een sfeervolle pub. Onder leiding van een quizmaster gaan diverse teams het tegen elkaar opnemen. Tijdens de quiz is het gebruik van mobiele telefoons niet toegestaan. Het team dat op een avond de meeste punten heeft verzameld, mag zich de grootste voetbalkenner noemen!

Dit kan je ook interesseren:
Formule-1 Show
dinsdag 19 maart 2019
Terug naar het programmaoverzicht