Wëreldbänd

Släpstick

De succesvolle theatershow ‘Släpstick’ door de Wëreldbänd is muzikaal variété van internationale klasse. Geen wonder dat het Nederlandse gezelschap ook in het buitenland een sterrenregen aan recensies oogstte. Gelukkig voor ons hebben ze besloten om deze show nog één seizoen door te spelen. En zorg dat u er bij bent! Want muzikaler, mooier en theatraler dan ‘Släpstick’ wordt het niet.

De Wëreldbänd brengt deze avond een ode aan de muzikale komiek en geeft een draai aan beroemde scènes van Charlie Chaplin, Buster Keaton en Laurel & Hardy. Met adembenemende snelheid wordt iedere bezoeker een avond lang meegevoerd in verbazing, ontroering, muzikaliteit, virtuositeit en nostalgie. Je komt niet meer bij van het lachen en je zou willen dat het nooit meer ophoudt. Wie dit mist, krijgt spijt!

"Ongekend hoog amusementsniveau", "modern, vernieuwend en humoristisch."
De Volkskrant
"De vijf uitzonderlijk muzikale mannen van de Wëreldbänd brengen een ode aan een bijna vergeten kunstvorm: slapstick. En wat doen ze dat magistraal."
Trouw
"Variété op lachwekkende hoog niveau."
NRC
"Ontzagwekkend knap", "een geweldige variatie aan stunts", "onwaarschijnlijk sterke vondsten", "alles klopt tot op de millimeter."
Dagblad van het Noorden
"Een absolute aanwinst voor het huidige theateraanbod."
Theaterkrant
Meer informatie is te vinden op
wereldband.nl Wëreldbänd op Facebook
Terug naar het programmaoverzicht