Wien bleibt Wien

Strauss en Léhar

In het sfeervolle programma ‘Wien bleibt Wien’ staan deze avond glansrijke pareltjes uit het operetterepertoire centraal. Sopraan Wilma Bierens uit Veghel, bariton Sef Thissen en het Habsburgs Straussorkest zullen deze vol ‘Wiener Schmalz’ vertolken.

Natuurlijk is hierbij het gouden repertoire van onder anderen Strauss en Lehár rijkelijk vertegenwoordigd. Dansers van het Charkov Staats Ballet omlijsten deze heerlijke muziek met hun ballet. Het thema ‘Gold und Silber’, doelende op de twee belangrijkste operetteperiodes, wordt door een uitgekiende belichting en decor visueel gemaakt. De muzikale leiding van ‘Wien bleibt Wien’ is in handen van maestro Jeroen Weierink. Er staat u een sprankelende muziekavond te wachten!

Sopraan Wilma Bierens kijkt uit naar optreden:
"De voorstelling in de Lievekamp wordt heel mooi. Ik kom er graag terug. Ik heb er ook opera's gezongen. Op 22 december zing ik met bariton Sef Thissen. We brengen onder andere het Viljalied, Klänge der Heimat, het Uhrenduet en de Keiserwalzer. Met het Charkov Staats Ballet wordt het een heerlijke avond. Ik heb er zin in".
De Sleutel
Meer informatie is te vinden op
nootsprong.nl
Dit kan je ook interesseren:
Die Zauberflöte
zaterdag 31 maart 2018
Terug naar het programmaoverzicht