Woodstock the Story

Deze avond wordt de Nederlandse première gespeeld.

Woodstock, augustus 1969. Amerikaans weiland wordt beschikbaar gesteld voor het meest legendarische festival ooit georganiseerd. Het worden drie dagen van Peace & Music. Het wordt tevens een festival dat met 400.000 bezoekers een ware revolutie binnen de muziekscene ontketende. Daarna zou de popmuziek nooit meer dezelfde zijn.

Ook de wereld zag er vanaf die dag anders uit. De combinatie van muziek, videobeelden en presentatie van ‘Woodstock The Story’ laat het gevoel herbeleven van de flowerpower en de hippies. Nummers van The Who, Melanie, Santana, Joe Cocker, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jefferson Airplane, Crosby Stills & Nash, Creedence Clearwater Revival zullen deze avond de revue passeren. Beleef met ‘Woodstock The Story – 50th Anniversary Tour’ de 50e verjaardag van dit flowerpower-festival in drie zinderende uren; geniet… Peace, Love & Music!

“De muziek was geweldig, de muzikanten steengoed, de show goed: ze zijn er buitengewoon in geslaagd de tijdgeest, het gevoel van de tijd neer te zetten.”
Bezoekster van het originele Woodstock ‘69
“Woodstock The Story is een energiek rockconcert met eerlijke emotie, humor en passie die je bij je kladden grijpt, onder je huid kruipt en niet meer los laat. Een intrigerende, muzikale 2,5 uur durende tijdreis…”
AltCountryForum
“Theaterbeleving van het hoogste niveau”
Nieuwe Meerbode
Dit kan je ook interesseren:
Scrum
vrijdag 22 maart 2019
Terug naar het programmaoverzicht