Online inschrijven tot en met zondag 20 juni

De inschrijving voor onze voorverkoop van theaterseizoen 2021-2022 is inmiddels gesloten.

Hier vind je alle informatie over het inschrijven voor de voorverkoop van het theaterseizoen 2021-2022. Heb je vragen of kom je er niet uit? Neem dan contact op met de Theaterkassa via kaartverkoop@lievekamp.nl, dan helpen we je graag!

 

Het online bestelproces

Hoe schrijf ik me online in?

 

  • Bekijk meer informatie over de gewenste voorstelling door op de voorstelling te klikken in het programma-overzicht. Schrijf je in voor deze voorstelling via de button Inschrijven op de pagina van de gewenste voorstelling. Volg de stappen in het speciale bestelproces.

  • Na het versturen van je inschrijving ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail. Dat wil zeggen dat wij jouw inschrijving in goede orde hebben ontvangen en dat deze meegaat in onze loting.
Inschrijven voor meerdere voorstellingen

Wil je je inschrijven voor meerdere voorstellingen? Nadat je een voorstelling in je winkelwagen hebt geplaatst, klik je op meer voorstellingen. Je keert nu terug naar het programma-overzicht voor het seizoen 2021-2022. Herhaal deze stappen voor de gewenste voorstellingen en verstuur daarna je gehele inschrijving. 

Let op: Er wordt aangegeven dat je 20 minuten de tijd hebt om jouw inschrijving af te ronden. Deze tijdslimiet geldt echter enkel voor die voorstelling waar je op dat moment mee bezig bent, niet voor je gehele voorverkoop-inschrijving! Wanneer je de inschrijving voor een volgende voorstelling start, gaan deze 20 minuten weer opnieuw in. 

Overzicht van mijn inschrijvingen


Tijdens het bekijken van ons programma voor theaterseizoen 2021-2022 kun je gemakkelijk je huidige inschrijvingen-overzicht bekijken. Klik op het sterretje in de menubalk van onze website en bekijk voor welke voorstellingen jij al een inschrijving hebt toegevoegd! 

Let op: heb je je volledige inschrijving verstuurd? Dan ontvang je van ons een bevestiging van de inschrijvingen per mail. Jouw inschrijvingen-overzicht is dan niet meer beschikbaar via het sterretje, tenzij je een voorstelling wilt toevoegen. Dan krijg je enkel de inschrijving voor de toegevoegde voorstelling te zien.  

Ben je een voorstelling vergeten bij je inschrijving?

Een voorstelling vergeten bij je inschrijving? Geen zorgen! Je kunt tot en met zondag 20 juni nog inschrijven voor meer voorstellingen, deze worden dan toegevoegd aan jouw eerdere inschrijving. Dit kan alleen wanneer je hetzelfde e-mailadres gebruikt!

Let op: Je kunt het aantal kaarten voor een voorstelling niet zelf aanpassen na het versturen van je inschrijving. Wil je toch het aantal kaarten veranderen? Neem contact op met onze Theaterkassa via kaartverkoop@lievekamp.nl, dan helpen onze kassamedewerkers je graag verder!

Hoe kies ik voor een rolstoelplaats?

Vraag jouw rolstoelplaats aan per mail via kaartverkoop@lievekamp.nl, na het afronden van jouw gehele inschrijving. Vermeld in jouw e-mail het e-mailadres waarmee je je online hebt ingeschreven. Het is helaas in het online bestelproces van onze loting niet mogelijk om een rolstoelplaats te reserveren. Let op: er is een beperkt aantal rolstoelplaatsen per voorstelling beschikbaar!

 

 

Kortingen en betalen

Wanneer kan ik betalen?

Bij je online inschrijving kun je nog niet direct betalen, je hebt immers nog geen kaarten toegewezen gekregen. Na de loting (vanaf maandag 5 juli) ontvang je een betaallink, waarbij je ook eventuele cadeaupassen en/of je digitale tegoed kunt verzilveren. 

Let op: bij online inschrijvingen is alleen betaling met iDEAL via een online betaallink mogelijk. 

Verzilveren digitaal tegoed

Bij online inschrijvingen ontvang je ná de loting een betaallink. In het online betaalproces krijg je de optie om je digitale tegoed te verzilveren. Dit geldt ook voor inschrijvingen via het inschrijfformulier, waarbij is gekozen voor een online betaallink. Kies je voor het inschrijfformulier in combinatie met automatische incasso? Vink dan op het formulier de optie Digitaal tegoed verzilveren aan. 

Theaterbundel en doorgeplaatste voorstellingen

Doorgeplaatste voorstellingen van seizoen 2020-2021 worden automatisch meegeteld in de Theaterbundel voor seizoen 2021-2022.

Jongerenkorting

Kaarten met jongerenkorting kunnen alleen gekocht worden in het theaterseizoen waarin de voorstelling plaatsvindt. Je kunt in de voorverkoop dus geen kaarten kopen met jongerenkorting. Vanaf 1 september kun je weer kaarten bestellen mét jongerenkorting. 

Let op: het is niet mogelijk om kaarten die zijn besteld tijdens de voorverkoopperiode op een later moment te ruilen voor kaarten met jongerenkorting. 

Verzilveren tegoedbonnen en/of cadeaukaarten

Online inschrijving en inschrijfformulier met online betaallink
Bij een online inschrijving ontvang je ná de loting een betaallink. Ben je in het bezit van een Lievekamp Cadeaukaart, een VVV-Cadeaukaart of een Podium Cadeaukaart? Dan kun je deze verzilveren in het online betaalproces. Na ontvangst van de betaling ontvang je jouw e-tickets. Dit geldt ook voor inschrijvingen via het inschrijfformulier, waarbij is gekozen voor een online betaallink.

Inschrijfformulier met automatische incasso
Maak je gebruik van ons inschrijfformulier met automatische incasso? Bevestig de bonnen dan aan je inschrijfformulier en lever deze uiterlijk zondag 20 juni bij ons in.

Papieren Lievekampbonnen
Ben je in het bezit van oude (papieren) cadeaubonnen van De Lievekamp, maar bestel je graag online? Lever de cadeaubonnen dan in bij onze Theaterkassa, zodat we deze voor je kunnen omzetten in digitaal tegoed. Zo kun je het bedrag gemakkelijk online verzilveren!