Onze loting

Je kunt je van maandag 15 mei tot en met zondag 4 juni inschrijven om mee te doen aan onze loting. Schrijf je online in of lever je inschrijfformulier bij ons in! 

Ben je niet bekend met onze loting?
Op deze pagina vind je alle informatie over onze lotingsprocedure. Heb je vragen of kom je er niet uit? Neem dan contact op met de Theaterkassa via kaartverkoop@lievekamp.nl, dan helpen we je graag!

 

Hoe werkt onze loting?
  • Bij een inschrijving vanaf 5 voorstellingen (uiterlijk zondag 4 juni) heb je automatisch een Theaterbundel*. Je inschrijving wordt in de eerste lotingsronde verwerkt en je hebt gedurende het hele seizoen de mogelijkheid tot omruilen van toegangskaarten voor een digitaal tegoed tot 13.00 uur op de dag van de voorstelling (na aftrek van administratiekosten).
  • Inschrijvingen van 4 of minder voorstellingen verwerken we in de tweede lotingsronde*.
  • Inschrijfformulieren die na de sluitingsdatum (zondag 4 juni) binnenkomen, worden behandeld op volgorde van binnenkomst.
  • Tijdens de voorverkoop betaal je géén ticketfee (à € 1,50 per ticket).

Na de sluitingsdatum beginnen we met loten. Vanaf vrijdag 16 juni verzenden wij de online betaallinks. Na ontvangst van de betaling ontvang je jouw e-tickets. Heb je gekozen voor een inschrijving via het inschrijfformulier en een automatische incasso? Vanaf vrijdag 16 juni verzenden wij de facturen. Na verwerking van de automatische incasso ontvang je de papieren tickets. Let op: dit kan enkele weken duren, in verband met de administratieve afhandeling.

*Doorgeplaatste voorstellingen van seizoen 2022-2023 worden automatisch meegeteld in de Theaterbundel voor seizoen 2023-2024.

Administratiekosten

We hanteren voor de inschrijvingen in de voorverkoop de volgende administratiekosten*:

Online inschrijvingen (je ontvangt een online betaallink en e-tickets)  € 4,- 

Inschrijvingen via het inschrijfformulier in combinatie met een online betaallink en e-tickets

 € 7,50
Inschrijvingen via het inschrijfformulier in combinatie met een automatische incasso. Hierbij sturen we de toegangskaarten naar je op.  € 10,-


* Let op: deze administratiekosten gelden voor je totale inschrijving, niet per voorstelling. De administratiekosten zijn afhankelijk van de mate van administratieve afhandeling. 

Uitgeloot en wachtlijst

Wanneer je bent uitgeloot voor een voorstelling, plaatsen we je automatisch op de wachtlijst. Theaterbezoekers kunnen gebruikmaken van onze ruilservice, waardoor er voor een uitverkochte voorstelling alsnog toegangskaarten beschikbaar kunnen komen. In dat geval worden deze kaarten als eerste aangeboden aan diegenen die op de wachtlijst staan. De medewerkers van onze Theaterkassa zullen je hiervan telefonisch of per e-mail op de hoogte stellen; dit kan zelfs nog op de dag van de voorstelling zijn. 

Ingeloot

Online betaallink
Vanaf zaterdag 1 juli verzenden wij de online betaallinks. Na ontvangst van de betaling ontvang je jouw e-tickets.

Automatische incasso
Heb je gekozen voor een inschrijving via het inschrijfformulier en een automatische incasso? Vanaf zaterdag 1 juli verzenden wij de facturen. Na verwerking van de automatische incasso ontvang je de bijbehorende toegangskaarten. Let op: dit kan enkele weken duren, in verband met de administratieve afhandeling. 

Let op: controleer goed alle data, aanvangstijden en de rangen van de aan jou toegewezen kaarten!

Ingeloot voor een andere datum

Door overweldigend succes kan het voorkomen dat een voorstelling direct uitverkocht is in de voorverkoop. Soms wordt deze voorstelling dan nog tijdens de voorverkoopperiode bijgeboekt. Ben je uitgeloot voor de eerste datum? Dan is het mogelijk dat je direct wordt ingeloot voor de bijgeboekte voorstelling. Komt deze nieuwe datum niet goed uit? Neem dan contact op met onze Theaterkassa via kaartverkoop@lievekamp.nl.

Let op: controleer goed alle data, aanvangstijden en de rangen van de aan jou toegewezen kaarten!

Ruilen toegangskaarten

Wil je na de toewijzing nog wijzigingen aanbrengen in je bestelling? Doe dit dan voordat je gaat betalen.

Ben je onverhoopt niet tevreden met de aan jou toegewezen kaarten? Neem dan na de loting contact op met onze Theaterkassa via kaartverkoop@lievekamp.nl.


Let op: het ruilen van toegangskaarten kan tot en met donderdag 29 juni!

Betaallink verlopen

Let op: zodra de betaallink verloopt, vervalt je gehele inschrijving voor de voorverkoop. Zorg er dus voor dat je je betaling op tijd voldoet!

Neem voor vragen contact op met onze Theaterkassa via kaartverkoop@lievekamp.nl