Wijzigingen programma 2023-2024

​Op deze pagina vind je alle wijzigingen met betrekking tot het programma van theaterseizoen 2023-2024. Het kan voorkomen dat je tijdens onze voorverkoopperiode kaarten hebt aangevraagd voor een voorstelling die inmiddels is gewijzigd of geannuleerd.

 

TITEL EN CAST WIJZIGINGEN
Van de onderstaande voorstellingen is in de afgelopen periode de titel of cast gewijzigd.

 Datum  Voorstelling
 Vrijdag 17 november  Checkpoint Theater: de titel is gewijzigd naar Het dak eraf!

 

 

 


ANNULERINGEN
Er zijn vooralsnog géén voorstellingen geannuleerd voor het nieuwe seizoen. Mis je toch voorstellingen in je besteloverzicht? Dan kan het zijn dat je voor deze voorstelling bent uitgeloot. In dat geval wordt je automatisch op onze wachtlijst geplaatst.


VOORVERKOOP | EXTRA INFORMATIE

Ruilen en retourneren

Heb je je ingeschreven voor voorstellingen tijdens onze voorverkoop en ben je niet tevreden met de aan jou toegewezen kaarten? Of kun je een voorstelling toch niet bijwonen? Geen zorgen! Je kunt de kaarten voor de betreffende voorstelling tot en met donderdag 29 juni gemakkelijk én kosteloos retourneren. Neem hiervoor contact op met onze Theaterkassa via kaartverkoop@lievekamp.nl. Na 29 juni hanteren we ons reguliere retourbeleid.

Digitaal tegoed
Je kunt je digitale tegoed inleveren zodra je op de betaallink klikt. In de online winkelwagen kun je jouw digitale tegoed selecteren en direct verzilveren!