donderdag
27
feb
Seizoen 24-25

De Bevers

De Bevers Dichtbij

Grote Zaal - 20:15 uur
Muziek

Voor enkele voorstellingen verwachten we éxtra veel vraag naar tickets. Daarom werken we voor deze voorstelling met een speciale loting. Meld je uiterlijk zondag 9 juni 2024 aan via de speciale inschrijfknop op deze pagina, zodat je meedoet aan deze loting. In de week van 10 juni vindt de loting plaats.

Tip: houd je mailbox extra goed in de gaten, ook de Ongewenste mail!

Na een eerste uitverkochte show in onze Grote Zaal keren De Bevers terug op ons podium! Op het succes van De Bevers staat geen maat, maar het leuke is dat John de Bever en Kees er zelf erg nuchter in blijven. 'Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg' lijkt hun levensmotto. Dit gevoel nemen ze dan ook mee in hun theatertournee!

Met onder andere een succesvolle real-life soap bij RTL5 en hiermee de nominatie voor de Gouden Televizierring wist het vrolijke duo heel Nederland aan zich te binden. Zo dient dit najaar de volgende stap zich al snel aan en wel in de vorm van twee uitverkochte live shows in AHOY Rotterdam. Dit is nog maar het begin… want de mannen willen hun voorliefde voor het Nederlandse lied met nog veel meer mensen delen en wel in een unieke vorm: De Bevers gaan het theater in!
 
Vragen stellen, verzoekjes indienen en vooral genieten van de heerlijke no-nonsense humor en het liefdevolle gekibbel van de twee partners in crime. Natuurlijk staat de voorstelling ook bol van muziek en zal John samen onder begeleiding van DE BEVERS-band een mooie mix van prachtige levensliedjes en feest repertoire ten gehore gaan brengen tijdens dit meezingfeest!