Laatste nieuws

Groep 8 van basisschool de Teugelaar wilde zó graag hun groep 8 musical op het podium van De Lievekamp opvoeren, dat ze op eigen initiatief een speciale Teugelmarkt organiseerden om de zaalhuur te kunnen bekostigen. Op vrijdag 1 juli vond de markt plaats en het was een groot succes!

De afgelopen weken werd er hard gewerkt aan de voorbereidingen en wat een geluk dat het mooi weer was! Daardoor bleven er veel mensen hangen en werd er volop gedronken en gegeten. En het is gelukt, groep 8 heeft het voor elkaar: de musical kan worden uitgevoerd in theater De Lievekamp! Met een flessenactie en een geweldige markt hebben de leerlingen het volledige bedrag bij elkaar gesprokkeld.

Speciale dank aan iedereen die heeft meegeholpen, zoals sponsoren en ouders, maar vooral ook de kinderen van groep 8 die de hele dag hebben opgebouwd, verkocht en opgeruimd.  

Dankzij de sponsoren waren er geweldige prijzen te winnen, was er volop eten, waren er twee springkussens en kon de DJ mooie prijzen uitreiken. Wat waren de kinderen trots op hun inzet en resultaat! Ook waren ze aangenaam verrast over hoe goed de markt werd bezocht én dat zelfs een wethouder en de directeur van De Lievekamp een kijkje kwamen nemen.

Het team van de Teugelaar heeft groep 8 van harte gefeliciteerd met het behaalde succes! 

Veel groeten,

Groep 8 van de Teugelaar

 

Op donderdagavond 23 juni werd in de Osse gemeenteraad de overname van het Zuiderstrandtheater uit Den Haag besproken. Alle raadsfracties waren unaniem positief over onze nieuwbouwplannen. Het duurzame aspect wat hierbij komt kijken, wordt beschreven als een unieke buitenkans die Oss niet kan laten liggen. Het is fijn om te horen dat onze ambitieuze visie op de toekomst wordt gedeeld en dat ons theater zo wordt gewaardeerd om ons programma en hoe we dat presenteren. Vandaag verschenen er diverse mooie artikelen over in de Osse pers. Je kunt de volledige artikelen lezen via de knoppen hieronder. 

Directeur Coen Bais: "Dank aan de gemeenteraad Oss voor alle waardering gisteravond voor wát we doen en hoé we dat doen en het vertrouwen in onze plannen voor de toekomst!"

 

 

Vanaf vandaag (maandag 20 juni) is de inschrijving voor de voorverkoop van het nieuwe theaterseizoen gesloten!

Op dit moment is onze Theaterkassa hard aan het werk om alle inschrijvingen te verwerken. Daarom is het nu eventjes niet mogelijk om kaarten te bestellen voor het komende seizoen (2022-2023). Na verwerking van alle inschrijvingen gaat de reguliere kaartverkoop weer van start! Lees op deze pagina alle informatie over onze voorverkoop en de loting.

Wil jij werken in het gezelligste theater van Brabant? We hebben verschillende openstaande vacatures. Ben jij de Controller, de Eerste Assistent Horeca of juist die Medewerker Horeca die wij zoeken?

Bekijk alle vacatures via onderstaande knop en solliciteer direct!

Gisteren vond onze programmapresentatie plaats in de Rabo Zaal voor de Osse pers en genodigden, met prachtige gastoptredens van zangeres Milène van der Smissen (Voor mijn part Dolly) en gitarist Mart Hillen. Directeur Coen Bais vertelde over de toekomst van ons theater en zowel hij als programmeur Ron Megens lichtten hun hoogtepunten voor het nieuwe theaterseizoen toe. Ook onthulden we onze nieuwe magazines, met de vier verschillende covers. De pers schreef verschillende mooie artikelen over ons nieuwe theaterprogramma. Lees hieronder de verschillende artikelen! 

 

 

Het is zover, we zijn gestart! Vanaf vandaag valt ons seizoensmagazine bij iedereen op de deurmat en vanaf nu is ons nieuwe theaterprogramma ook online te bekijken. Daarmee is onze voorverkoop voor seizoen 2022/2023 officieel van start!

Klik op de knop hieronder voor het programma en meer informatie over het aanvragen van kaarten.


Heb je vragen? Neem dan contact op met onze Theaterkassa via kaartverkoop@lievekamp.nl, telefonisch of via Whatsapp!