Rolstoeltoegankelijk

Rolstoelplaatsen

Ons theater is rolstoeltoegankelijk. Zowel onze Grote Zaal als de Rabo Zaal beschikken over een beperkt aantal rolstoelplaatsen. Onze zalen zijn beiden goed te bereiken voor rolstoelgebruikers. Indien je gebruik maakt van een rolstoel, ben je verplicht een rolstoelplaats te gebruiken in verband met de brandveiligheid. Je kunt jouw rolstoelplaats reserveren aan de balie van onze Theaterkassa of telefonisch via (0412) 648922. Het is helaas niet mogelijk een rolstoelplaats online te reserveren.

Mindervalidelift

Bij de hoofdentree bevindt zich een mindervalidelift (vernieuwd in 2020). Het oproeppaneel van de lift bevindt zich op 110 cm hoogte. De breedte van de deur is 86 cm. De lengte van de lift is 138 cm en de breedte is 100 cm. De bedienhoogte in de lift is 108 cm. 

Ook onze bezoekerslift op de begane grond is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. 

Rolstoelvriendelijk toilet

De Lievekamp beschikt over een rolstoelvriendelijk toilet. Deze bevindt zich in de hal, rechts naast het damestoilet en links van de garderobe. 


Hoorversterkers

Onze Grote Zaal en de Rabo Zaal zijn voorzien van een gehoorversterkingssysteem dat gebruikmaakt van een FM-zender. De ontvangers zijn geschikt voor slechthorenden met of zonder gehoorapparaat. Je kunt bij de kassa gratis een ontvanger afhalen en deze kun je na de voorstelling bij een medewerker van De Lievekamp afgeven. Onze Marag Zaal beschikt helaas niet over een gehoorversterkingssysteem.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de Theaterkassa via kaartverkoop@lievekamp.nl of via (0412) 64 89 22.

 

Hulp- en geleidehonden

Hulp- en geleidenhonden zijn welkom in ons theater. We vinden het wel fijn als je voorafgaand aan je bezoek even contact met ons opneemt om dit aan te geven.