Avonturenkaart

Dit seizoen presenteren we een vernieuwde versie van onze bekende Kleine Zaal Kaart: de Avonturenkaart! Vanaf nu staan er ook voorstellingen in onze Grote Zaal in het aanbod. Je bent al een trotse bezitter van een Avonturenkaart voor € 175,- per seizoen (per  persoon). Het is dé manier om op avontuur te gaan in ons programma, want hiermee heb je gratis toegang tot meer dan vijftig voorstellingen in diverse genres. Ontdek al het moois dat de theaterwereld te bieden heeft!

Let op: er zijn een beperkt aantal Avonturenkaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

 

hoe werkt het?

Iedere maand ontvang je van ons een mail met daarin aanbod voor de Avonturenkaart. Vanaf dat moment vind je op deze pagina een overzicht van de voorstellingen die je met je Avonturenkaart kunt bezoeken. Je bestelt je gratis kaarten dan gemakkelijk online op ieder gewenst moment! Er worden gemiddeld vijf voorstellingen per maand aangeboden, waarvan er ten minste twee in de Grote Zaal plaatsvinden.

Per Avonturenkaart is het mogelijk om één gratis ticket te bestellen. Staan er op jouw account meerdere Avonturen-kaarten? Dan kun je ook meerdere gratis tickets bestellen. Kom je met een groter gezelschap? Kies dan tijdens je bestelling direct extra kaarten voor de reguliere ticketprijs.

 

avonturenkaart bestellen

Een Avonturenkaart bestellen? Dat kan gemakkelijk online via de bestelknop onder deze tekst. Of neem dan contact op met onze Theaterkassa via kaartverkoop@lievekamp.nl.

 

 

 

Spelregels
  • Deze kaart is strikt persoonlijk en enkel geldig gedurende het theaterseizoen waarvoor je de kaart koopt.
  • Ook de gratis tickets die je bestelt met de Avonturenkaart, zijn persoonsgebonden.
  • De Avonturenkaart geeft geen garantie op een plaats bij iedere voorstelling. Pas bij een bestelling van je (gratis) ticket ben je verzekerd van toegang tot de voorstelling.
  • Restitutie van het aankoopbedrag of een deel daarvan is niet mogelijk.
  • Heb je gereserveerd voor een voorstelling, maar wil je toch annuleren? Geef dit dan uiterlijk 3 dagen vóór de datum van de voorstelling door aan onze Theaterkassa.