Theater van de Stad

Bij theater De Lievekamp luisteren we naar de stem van de stad, naar jou dus! Samen ontwikkelen we aanbod voor alle inwoners uit onze stad en streek, zodat iedereen zich welkom voelt in onze zalen. Of grijp de kans om zelf eens op één van onze podia te staan: wij begeleiden je graag. Iedereen heeft immers een talent dat een podium verdient. Alle activiteiten die we op deze wijze ontwikkelen, noemen we Theater van de Stad. 

Maak 't mee bij Theater van de Stad: wees erbij of creëer het zelf! 

 

 

 

 

Mede mogelijk gemaakt door

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving, in de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Voortgekomen uit de ruim tweehonderd jaar oude ‘Maatschappij Tot Nut van ’t Algemeen’, zet VSBfonds zich in om alle burgers bij de samenleving te betrekken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken, zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: Iedereen doet mee!

VSBfonds is één van de grootste particuliere vermogensfondsen van Nederland. Het fonds bestaat sinds 1990 en heeft elk jaar € 26 miljoen donatiebudget beschikbaar om te investeren in de kwaliteit van de Nederlandse samenleving.