Bereikbaarheid

Breng je binnenkort een bezoek aan De Lievekamp en ben je op zoek naar een routebeschrijving of onze parkeermogelijkheden? Op deze pagina vind je alle informatie. Heb je toch nog een vraag? Stuur dan een mailtje of neem telefonisch contact met ons op. Hieronder vind je ons adres en onze contactgegevens.

Adres (ook voor navigatie)

Theater De Lievekamp
Raadhuislaan 14
5341 GM Oss

Telefoon: (0412) 66 76 76
E-mail: info@lievekamp.nl

 

 

 

Hoe kom je naar ons theater?

Openbaar vervoer
Kom je met de trein, dan loop je binnen 10 minuten vanaf het Centraal Station van Oss naar ons theater. Je loopt aan de kant van spoor 1 naar links de Spoorlaan op, richting de verkeerslichten. Bij het verkeerslicht ga je rechtsaf de Molenstraat in. Bij de rotonde loop je naar links en na circa 250 meter bevindt theater De Lievekamp zich aan de linkerzijde. Het is ook mogelijk een treintaxi te nemen vanaf het Centraal Station of om een OV-fiets te huren.
Bekijk de actuele reisinformatie via 9292.nl.

Met de auto
Theater De Lievekamp bevindt zich aan de rand van het centrum van Oss. Plan jouw route via vanAnaarBeter of via Google Maps.


 

Parkeren

In de omgeving van De Lievekamp is voldoende parkeergelegenheid.

Parkeren achterzijde
Aan de achterzijde van ons theater kun je op het Raadhuishof ‘s avonds (na 18:00 uur) en in het weekend gratis parkeren. Van maandag tot en met vrijdag is het van 9.00 tot 18.00 uur aan de achterzijde betaald parkeren. Je vindt de betaalautomaat achter het elektriciteitshuisje op het Raadhuishof. 

Easypark-nummers Raadhuishof:
6788 - achter De Lievekamp
6787 - naast het gemeentehuis


Parkeren voorzijde
Aan de voorzijde – de parallelweg aan de Raadhuislaan, vóór De Lievekamp en Muzelinck – is het betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur én op donderdag (koopavond) tot 21.00 uur. Buiten deze dagen en tijden is het parkeren hier gratis.

Invalidenparkeerplaats
Aan de voorzijde – de parallelweg aan de Raadhuislaan, vóór De Lievekamp en Muzelinck – zijn twee invalidenparkeerplaatsen. Aan de achterzijde van ons theater is één invalidenparkeerplaats.

Heb je een gehandicaptenparkeerkaart (GPK)? Dan mag je gratis parkeren in de gemeente Oss. Er zijn een aantal uitzonderingen, deze vind je hier.