Vooraf lekker uit eten?

Onze horecapartners bieden een speciaal theaterarrangement aan. Maak je avondje uit compleet met een heerlijk diner voorafgaand aan de voorstelling bij een van onderstaande restaurants!

We raden aan om bij je reservering te vermelden dat je diezelfde avond een voorstelling bezoekt in ons theater. Ook is het verstandig om als tijdstip van je reservering rond 17.30 uur aan te houden, zodat je rustig kunt genieten van je diner en zeker op tijd in ons theater bent. 


 

Brasserie La Colline

Brasserie La Colline is er voor iedereen. Verwacht hier geen ingewikkelde kaart met opsmuk, maar gewoon lekker eten en drinken met een vleugje Franse joie de vivre. De gerechten zijn no-nonsense en zonder liflafjes, maar met respect voor traditie en altijd van goede kwaliteit. Naast een heerlijk diner kun je bij La Colline terecht voor een goede kop koffie met heerlijk gebak, een ruime keuze aan lunchgerechten en natuurlijk voor een uitgebreide borrel met bijpassende hapjes.

Theaterarrangement | € 37,50 per persoon
Een heerlijk driegangen keuzemenu voor € 37,50.

 

Heuvel 40
5341 CW Oss
(0412) 47 21 84
www.la-colline.nl


 

De Nieuwe Wereld

Maak van jouw theaterbezoek een gezellig avondje uit en kom genieten van DNW’s theatermenu.

Laat je verrassen door comfort food uit verschillende delen van de wereld. Luchtige Pinsa Romana, Libanees flatbread en hippe foodboxen. Het zijn gerechten met rijke smaken, vol verse ingrediënten en bovendien scherp geprijsd. Onze menukaart is voor ieder wat wils, voor elke eter én elke portemonnee! Combineer onze wisselende menukaart met ons brede aanbod van (speciaal)bieren en cocktails. Comfy food, comfy life!


Theaterarrangement | € 17,50 per persoon
Hoofdgerecht naar keuze (keuze uit alle gerechten van de menukaart).

 

Heuvel 29
5341 CV Oss
(0412) 65 84 24
www.dnw-oss.nl

 

 


 

 

 

Restaurant De Bodega

Restaurant De Bodega staat voor puur en eerlijk eten in een ongedwongen sfeer. Hier komt het beste van het bourgondische leven samen, zowel op je bord als in je glas. Tapas-, zee- en grillgerechten en bijzondere wijnen voeren dan ook de boventoon van de kaart.

Uit eten bij De Bodega is een echte beleving. De gastheer/-vrouw van de avond adviseert je dan ook graag over de beste wijn- en spijscombinaties of een ander bijpassend drankje. Leuk om te weten: De Bodega staat al vier jaar op rij op in de Lekker500, een prestatie waar we trots op zijn.

Theaterarrangement | € 70,- voor 2 personen
Bestaat uit een vis, vlees, vega of surf & turf plank inclusief patatas bravas en salade met een bijpassend wijntje, biertje of fris. 

 

 

Heuvel 40
5341 CW Oss
(0412) 45 09 14
de-bodega.nl

 


 

De Winkel Borrel en Eetbar

In de gezellige Peperstraat in Oss verwelkomt Denise je met haar team 7 dagen per week in dé huiskamer van Oss: De Winkel Borrel en Eetbar! Je bent van harte welkom bij ons binnen en op ons kleurrijke terras. Hier proef je direct onze ontspannen sfeer waarbij je meteen het gevoel hebt dat je er vaker bent geweest. Neem relaxed plaats en omring je door gezelligheid en goede muziek terwijl we de heerlijkste gerechten voor je bereiden. We hebben een kaart met gerechtjes die je samen kunt delen, ze zijn geïnspireerd op het seizoen en kunnen uit ieder werelddeel komen, we wisselen regelmatig. Daarnaast serveren we dagelijks een aantal hoofdgerechten buiten de kaart om. Laat je verrassen!

 

Peperstraat 5
5341 CZ Oss
(0412) 65 12 11 (ook via Whatsapp)
www.dewinkelvandenise.nl


 

Restaurant Quisine

We houden het bij Quisine graag eenvoudig, maar ook góed. Daarom vind je op onze kaart alleen gerechten die herkenbaar zijn. Goede ingrediënten hebben immers geen opsmuk nodig, vinden wij. Geen poespas dus, bij Quisine. What you see is what you eat!

Theatermenu Oss | LieveQamp

2 gangen LieveQamp - € 30,50 per persoon (Voor- en hoofdgerecht)
2 gangen LieveQamp - € 27,50 per persoon (Hoofd- en nagerecht)
3 gangen LieveQamp - € 35,50 per persoon (Voor-, hoofd- en nagerecht)

Je kiest bij het Theatermenu van de hele kaart, zonder meerprijzen. Er wordt voor gezorgd dat er een flesje tafelwater van Quisine op tafel staat van het huis en dat jullie op tijd weer vertrokken zijn naar het theater om van de voorstelling te genieten!

 

 

Peperstraat 12
5341 CZ Oss
(0412) 31 11 00
www.quisine.nl


 

Gossimijne

Gossimijne is dé plek voor heerlijk eten, lekkere drankjes en bovenal: een onwijs gezellige tijd! Gossimijne zorgt voor herinneringen om nooit meer te vergeten… Met spannende smaakcombinaties, kleurrijke top-ingrediënten en af en toe een gewaagde verrassing kom je niets tekort en laat het restaurant je keer op keer versteld staan. Tapas of à la carte, thuis op de bank of in een van onze prachtige restaurants. Net waar jij zin in hebt! Bij Gossimijne gaat gezelligheid, gastvrijheid en hard werken prima hand in hand en ze doen er dan ook alles aan om een lach op jouw gezicht te toveren!

Theaterarrangement 2 gangen | € 24,50 per persoon
of
Theaterarrangement 3 gangen | € 29,50 per persoon

 

Burgwal 13
5341 CP Oss
(0412) 69 02 80
www.gossimijne.nl