Vooraf lekker uit eten?

Onze horecapartners bieden een speciaal theaterarrangement aan. Maak je avondje uit compleet met een heerlijk diner voorafgaand aan de voorstelling bij een van onderstaande restaurants!

Brasserie La Colline

Brasserie La Colline is er voor iedereen. Verwacht hier geen ingewikkelde kaart met opsmuk, maar gewoon lekker eten en drinken met een vleugje Franse joie de vivre. De gerechten zijn no-nonsense en zonder liflafjes, maar met respect voor traditie en altijd van goede kwaliteit. Naast een heerlijk diner kun je bij La Colline terecht voor een goede kop koffie met heerlijk gebak, een ruime keuze aan lunchgerechten en natuurlijk voor een uitgebreide borrel met bijpassende hapjes.

Theaterarrangement | € 32,50 / € 19,95 per persoon
Keuze uit een heerlijk driegangen keuzemenu voor € 32,50 of een heerlijk voordeelmenu voor €19,95. 

 

Heuvel 40
5341 CW Oss
(0412) 47 21 84
www.la-colline.nl


 

De Nieuwe Wereld

Maak jouw theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch, diner of borrel bij  De Nieuwe Wereld. Zeven dagen per week ontdek je de lekkerste gerechten, proef je waanzinnige cocktails en heb je keuze uit meer dan 60 soorten (speciaal)bieren. Als bierliefhebber raak je niet snel uitgekeken met maar liefst 11 tapkranen!

De internationale keuken van De Nieuwe Wereld laat je steeds weer verrassen. Hier geniet je van de lekkerste gerechten uit de wereldse keuken, vegetariërs of veganisten kunnen hier ook zeker terecht!

Theaterarrangement | € 32,50 per persoon
Een benefit-menu, bestaande uit drie gangen met keuze uit alle gerechten van de kaart (m.u.v. de specials) voor € 32,50.

 

Heuvel 29
5341 CV Oss
(0412) 65 84 24
www.dnw-oss.nl

 

 


 

 

 

Restaurant De Bodega

Restaurant De Bodega staat voor puur en eerlijk eten in een ongedwongen sfeer. Hier komt het beste van het bourgondische leven samen, zowel op je bord als in je glas. Tapas-, zee- en grillgerechten en bijzondere wijnen voeren dan ook de boventoon van de kaart.

Uit eten bij De Bodega is een echte beleving. De gastheer/-vrouw van de avond adviseert je dan ook graag over de beste wijn- en spijscombinaties of een ander bijpassend drankje. Leuk om te weten: De Bodega staat al vier jaar op rij op in de Lekker500, een prestatie waar we trots op zijn.

Theaterarrangement | € 65,- voor 2 personen
Bestaat uit een vis, vlees, vega of surf & turf plank inclusief patatas bravas en salade met een bijpassend wijntje, biertje of fris.

 

Heuvel 40
5341 CW Oss
(0412) 45 09 14
www.de-bodega.nl

 


 

De Winkel Borrel en Eetbar

In de gezellige Peperstraat in Oss verwelkomt Denise je met haar team 7 dagen per week in dé huiskamer van Oss: De Winkel Borrel en Eetbar! Je bent van harte welkom bij ons binnen en op ons kleurrijke terras. Hier proef je direct onze ontspannen sfeer waarbij je meteen het gevoel hebt dat je er vaker bent geweest. Neem relaxed plaats en omring je door gezelligheid en goede muziek terwijl we de heerlijkste gerechten voor je bereiden. We hebben een kaart met gerechtjes die je samen kunt delen, ze zijn geïnspireerd op het seizoen en kunnen uit ieder werelddeel komen, we wisselen regelmatig. Daarnaast serveren we dagelijks een aantal hoofdgerechten buiten de kaart om. Laat je verrassen!

 

Peperstraat 5
5341 CZ Oss
(0412) 65 12 11 (ook via Whatsapp)
www.dewinkelvandenise.nl